Se dau bani de la stat! Ce trebuie să faci pentru a primi 20.000 DE LEI

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională va fi reluat pe 6 noiembrie 2019, ora 10.00. La această dată, instalatorii validați vor putea să continue înscrierea persoanelor fizice în aplicația informatică, potrivit unui comunicat al AFM.

30 oct. 2019, 15:12
Se dau bani de la stat! Ce trebuie să faci pentru a primi 20.000 DE LEI

Toate documentele înregistrate cu succes în aplicația informatică, precum și cele înregistrate în registrul instalatorilor care nu au fost încărcate în aplicație până la momentul suspendării accesului în aplicația informatică, sunt acceptate de Administrația Fondului pentru Mediu ca fiind depuse în termen, în vederea analizării, arată instituția.

S-a dat LEGEA! Toţi românii sunt obligaţi să facă asta de la 1 IANUARIE 2020

Persoanele fizice care nu au depus și nu au înregistrat documentele la instalatorii validați până în data de 10 septembrie, vor avea posibilitatea de a depune la instalatori documentele solicitate, cu condiția ca acestea să fie valabile la data înregistrării în aplicația informatică.

SALARIUL MINIM, majorat substanţial de anul viitor. Care este noua formula de calcul pentru retribuţia bugetarilor

Reamintim că valoarea contractului de finanțare este de 536 milioane lei, sumă asigurată din Programul Operațional Regional (POR). Valoarea totală a finanțării acordate pentru acest program se ridică la aproximativ 656 milioane lei, Administrația Fondului pentru Mediu asigurând, din Fondul pentru Mediu, sumele necesare pentru regiunea București – Ilfov.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET.