Se extinde mall-ul AFI Palace Cotroceni. Când se vor deschide noile magazine

Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti va fi extins cu circa 6.000 de metri pătrați, la 90.000 de metri pătrați, noua suprafață urmând să cuprindă o serie de magazine. Anul viitor, compania speră să înceapă construcția şi la proiectul rezidențial din Bucureștii Noi, care va cuprinde în primă fază 250 de locuințe.

30 aug. 2016, 15:45
Se extinde mall-ul AFI Palace Cotroceni. Când se vor deschide noile magazine

„Am avut câteva extinderi în anii anteriori (H&M, Reserved, Starbucks), iar acum derulăm cel mai amplu proiect de extindere a centrului comercial AFI, care va crește suprafața cu circa 6.000 metri pătrați GLA, și va ajunge la 90.000 de metri pătrați GLA, va fi cel mai mare și diversificat mall din România. Am început lucrările în urmă cu cîteva luni și estimăm ca în 2017 să fie deschise primele magazine”, a declarat David Hay, directorul general al AFI Europe, citat de profit.ro. 

El a precizat că nu este încă stabilit numărul de magazine, dar vor fi câteva surprize.

Extinderea este localizată în zona parcării, în spatele culoarului E, iar locurile de parcare care vor fi eliminate aici, vor fi suplimentate la etajele superioare.

Întrebat ce părere are despre deschiderea centrului comercial ParkLake, Hay a arătat că AFI Cotroceni nu va fi afectat, probleme ar trebui să-și facă Mega Mall.

„Salutăm orice competitor și asta ne forțează să fim mai buni. Deschiderea Mega Mall nu ne-a afectat deloc, din contră de atunci ne-a crescut numărul de vizitatori. Mega Mall ar trebui să se teamă mai mult de ParkLake. În estul Bucureștiului, în nord și în centru sunt multe centre comerciale și va fi o adevărată luptă între ele, dar aici în vest noi ne vom păstra poziția dominantă”, a mai spus Hay.