Se fac angajări în Poliţia Română! Casă, masă, haine, tichete de masă, vouchere de vacanţă şi salarii atractive

Publicat: Joi, 31 Ianuarie 2019 08:52 // Actualizat: Joi, 31 Ianuarie 2019 08:52 // Sursa: romaniatv.net

Angajări Poliţie 2019. Poliția Română face angajări. Mai multe locuri au fost scoase la bătaie, iar candidații sunt numeroși. În Bacău sunt mai mult de 30 de candidați pe post.

Ocuparea locurilor vacante se va face atât prin încadrare directă, cât și din sursă externă.

Angajări Poliţie 2019. La IPJ Bacău sunt 7 posturi vacante. Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea unui număr de 10 posturi vacante de ofițer de poliţie, existente în statele de organizare ale Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliţie judeţene Bacău, Bistrița – Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea a 4 posturi de personal contractual cu recrutare din sursă externă la Brigăzile de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Timişoara, Oradea şi Constanţa, scrie observator.tv.

Pentru a putea participa la concursul de ocupare a locurilor de muncă, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții, afișate pe site-ul Poliţiei Române. Examenul este programat pentru 7 martie 2019.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
angajari MAI Angajări Poliţie 2019 tichete de masă vouchere de vacanţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H