Se fac angajări pe perioadă nedeterminată la Creşa Ghiocelul. 60 de posturi, scoase la concurs de DGASPC Sector 3

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 (DGASPC Sector 3) anunţă că va deschide o nouă creșă, Creșa Ghiocelul, pentru care scoate la concurs 60 de posturi vacante pe perioadă nedeterminată.

04 oct. 2016, 11:41
Se fac angajări pe perioadă nedeterminată la Creşa Ghiocelul. 60 de posturi, scoase la concurs de DGASPC Sector 3

Înscrierile pentru concurs se fac până vineri, 07.10.2016. Examenul scris va avea loc în data de 17.10.2016, ora 10.00, iar interviul/proba practică în data de 21.10.2016 ora 10.00.

Posturi contractuale vacante scoase la concurs pe perioadă nedeterminată:

1 post psiholog practicant
1 post inspector specialitate
1 post medic specialist
1 post referent
1 post administrator
1 post magaziner
11 posturi educator –puericultor
11 posturi asistent medical
25 posturi îngrijitoare
1 post spălătoreasă
2 posturi muncitor calificat (bucătar)
1 post muncitor calificat (mecanic)
1 post muncitor calificat
2 posturi muncitor necalificat (oficiant)

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină:

Cerere de înscriere la concurs
Curriculum Vitae – model European
Copie după actul de identitate
Copie după diploma de studii
Copie după alte acte care să ateste efectuarea unor specializari/perfecționări
Copie după cartea de muncă actualizată până la data de 31.12.2010 și/sau adeverință eliberată de angajator sau ITM care să ateste vechimea în muncă și vechimea în specialitatea studiilor
Copie dupa adeverință care să ateste vechimea în muncă și vechimea în specialitatea studiilor după data de 01.01.2011, eliberată de angajator și extras REVISAL certificate conform cu originalul de către angajator (după caz eliberat de ITM)
Cazier judiciar (fără fapte penale înscrise în cazier)
Adeverință medicală, care atestă starea de sănătate corespunzatoare, (eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie sau de către unități sanitare abilitate și trebuie să conțina în clar numărul, data, numele emitentului, calitatea acestuia în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății.
Proba scrisă și interviul/proba practică se susțin din bibliografia și tematica afișată la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 din Str. Parfumului, nr. 2-4, sector 3, precum și pe site-ul instituției (www.dgaspc3.ro).

Informații suplimentare în ceea ce privește concursul se pot obține la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 din Str. Parfumului, nr. 2-4, sector 3, București, la numărul de telefon 0730.013.862 sau pe site-ul instituției (www.dgaspc3.ro).

Creșa Ghiocelul va funcționa în imobilul situat in Bdul 1 Decembrie 1918 nr.12-14, sector 3 București, cu o capacitate de 90 de locuri. Beneficiarii serviciilor acordate de Creșă sunt copiii cetățenilor cu domiciliul sau reședință în sectorul 3 al municipiului București, precum și părinții și familiile acestora.