Se însoară. Surpriză pentru Bianca Drăguşanu. O să fie printre invitaţi?

Bomba zilei în showbiz! S-au văzut, s-au plăcut, s-au cuplat, s-au logodit! Da! Urmează o nuntă în familia fostului iubit al Biancăi Drăguşanu. Cobra Tate, aşa cum îl ştie toată lumea, şi-a găsit aleasa inimii.

16 ian. 2019, 15:17
Se însoară. Surpriză pentru Bianca Drăguşanu. O să fie printre invitaţi?

Cobra Tate, fostul cumnat al Biancăi Drăguşanu, s-a cuplat cu o bunăciune, cunoscută în întreaga lume, scrie spynews.ro. Irina are 21 de ani, dar deja postările ei de pe Instagram ajung peste tot în lume şi primesc zeci de mii de aprecieri.

Citeşte şi ŞOC în SHOWBIZ. Ce i-a făcut iubitul milioanar Biancăi Drăguşanu. Este SCANDALUL MOMENTULUI

Irina Deaconescu, cunoscută vloggeriţă, a stârnit un val de reacţii anul trecut, atunci când şi-a făcut curaj să vorbească despre perioada în care a făcut videochat. „Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat”, a declarat atunci Irina Deaconescu. A făcut doar trei luni, susţine ea.

Cobra Tate, fratele lui Tristan Tate, s-a cuplat cu Irina acum două luni şi, ce credeţi, s-au şi logodit! Au planuri mari împreună, aşa că în curând vom vorbi despre o nuntă mare în showbiz. Oare va participa şi Bianca Drăguşanu? Dat fiind faptul că la un moment dat şi ea a făcut parte din familia Tate. Iată că nu Tristan, este primul care va devenit bărbat însurat, aşa cum se aştepta toată lumea, ci fratele lui.

Ceea ce au în comun Irina şi Cobra Tate, şi poate observa toată lumea asta, este faptul că amândoi sunt foarte activi pe Instagram. Până acum, cei doi şi-au trăit „iubirea” departe de ochii celor de pe reţelele de socializare.