Se întâmplă în România.Maşini ÎNGHIŢITE de asfalt, într-o parcare, după o lucrare de mântuială VIDEO

O parcare din Vaslui s-a surpat, joi, sub roţile maşinilor staţionate, după ce muncitorii care au lucrat la înlocuirea conductelor de apă din zonă şi-au făcut treaba de mântuială.

23 mai 2013, 10:58
Se întâmplă în România.Maşini ÎNGHIŢITE de asfalt, într-o parcare, după o lucrare de mântuială VIDEO

Mai multe maşini din Vaslui au ajuns, joi, cu cel puţin o roată în groapă, după ce asfaltul din parcare s-a surpat sub ele. Incidentul s-a produs după ce pământul dintr-un şanţ lăsat neastupat s-a lăsat din cauza ploii. Şanţul a apărut în parcarea cu pricina în timpul lucrărilor pentru înlocuirea conductelor de apă, pe care lucrătorii nu s-au mai obosit să le ducă la capăt.

Mai precis, muncitorii, care au săpat un şanţ şi au înlocuit conductele de apă au lucrat româneşte sută la sută şi nu au mai turnat asfalt deasupra şanţului săpat.

Norocul şoferilor a fost că muncitorii mai erau încă în zonă,  aşa că au fost puşi să ajute la scoaterea maşinilor din şanţul format. „Lucrarea e făcută aiurea. Ia uitaţi, şi aici la fel. Aşa se întâmplă. Se poate aşa ceva? Lipsă de profesionalism”, au spus locatarii care s-au trezit cu maşinile în şanţ.