Se întâmplă şi la „case” mai mari. O eroare a Google Maps a dus la demolarea unei locuinţe – VIDEO

O echipă a companiei de demolare Billy L. Nabors Demolition a fost angajată să demoleze o locuinţă a cărei adresă a fost introdusă în Google Maps, dar când lucrătorii au ajuns la destinaţie, au demolat altă casă, din cauza unei erori a aplicaţiei.

26 mart. 2016, 15:57
Se întâmplă şi la „case” mai mari. O eroare a Google Maps a dus la demolarea unei locuinţe – VIDEO

În general, serviciul de navigaţie Google Maps este precis, dar uneori mai sunt erori care te duc la o adresă greşită. Acest lucru i s-a întâmplat şi echipei de demolări din SUA.

În oraşul Rowlett din Texas o tornadă a avariat mai multe case. O companie, numită Billy L. Nabors Demolition, a fost angajată să demoleze una dintre locuinţe, care nu mai putea fi reparată. Angajaţii au introdus adresa primită în Google Maps şi au plecat la treabă.

Din nefericire, serviciul i-a dus la o casă din apropierea celei pe care o căutau, de pe o stradă vecină. Echipa nu a sesizat eroarea deoarece şi casa la care au ajuns era avariată de tornadă, aşa că a demolat-o. În plus, lucrătorii nu au verificat numărul străzii pe care au ajuns.

Reprezentanţii Billy L. Nabors Demolition au dat vina pe Google Maps pentru eroare şi nu şi-au cerut încă scuze de la proprietarul casei demolate.

„Nu e cine ştie ce”, a declarat şeful companiei, George Gomez.

El este contrazis de proprietarii casei, care au făcut plângere la poliţie, scrie Go4it.

VIDEO AICI