Se întoarce sau nu Gina Pistol la Masterchef. Ce a postat Smiley pe social media după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la Pro TV

Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin la „MasterChef” a făcut furori pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase reacții. După acest anunț, fanii au făcut speculații în mediul online, susținând că Gina Pistol se va întoarce la pupitrul Masterchef.

18 apr. 2024, 14:21

Revenirea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Pro TV a făcut furori în mediul online și a stârnit numeroase reacții din partea celebrităților. Fanii și-au exprimat entuziasmul și au apărut și zvonuri cum că Gina Pistol se va întoarce la pupitrul Masterchef, pentru a prezenta din nou emisiunea. Printre cele mai încurajatoare comentarii de pe social media din partea fanilor se numără „Se întorc legendele”, „Cea mai înțeleaptă alegere! Cu siguranță cel mai mare câștig pentru Pro și cea mai mare pierdere pentru Antenă. Era și cazul să vă întoarceți acasă!”.

Citește și: De ce a renunțat Andreea Marin la dietă. „Corpul meu s-a învățat cu asta”

Smiley a făcut o postare sugestivă cu Gina Pistol pe social media

După marele anunț al întoarcerii celor trei chefi care a făcut furori, fanii au început să speculeze că Gina Pistol va reveni la Masterchef pentru a prezenta emisiunea. Recent, Smiley a surprins-o pe soția lui în bucătărie și a postat un videoclip sugestiv pe pagina sa de Instagram.

În timp ce Gina Pistol gătea un sandwich, a fost luată prin surprindere de soțul ei, care a întrebat-o ce face, iar răspunsul ei a fost unul neașteptat, ironic.

„Fac un sendviș bun, bun de tot cu anșoa, am învățat să îl fac de curând”, răspunde ea.

Ulterior, artistul i-a adresat întrebarea care i-a pus pe gânuri pe fani. „Te pregătești pentru ceva?”, i-a spus Smiley.

Citește și: Pepe se pregătește de nunta cu Yasmine Ody. Când are loc petrecerea cu 300 de invitați și cine va cânta