Se juca Pokemon Go când s-a trezit cu patru pistoale în faţă. Cum era să fie împuşcat un sportiv, de către poliţie

Un sportiv american a fost la un pas să fie împușcat de polițiști în timp ce se juca Pokemon Go. Faith Ekakitie, fundaș al echipei universității din Iowa, a fost somat de cinci polițiști să se legitimeze într-un parc, însă acesta nu i-a auzit astfel că oamenii legii au îndreptat armele spre el.

25 iul. 2016, 12:35
Se juca Pokemon Go când s-a trezit cu patru pistoale în faţă. Cum era să fie împuşcat un sportiv, de către poliţie

Astăzi a fost pentru prima dată când m-am temut pentru viața mea„, a scris pe Facebook sportivul în vârstă de 23 de ani. O bancă din Iowa fusese jefuită cu cinci minute înainte, iar poliția se afla în căutarea suspectului: un bărbat de culoare, înalt, îmbrăcat în negru și cu un rucsac în spate. O patrulă formată din cinci polițiști a observat în parc o persoană ce se potrivea descrierii și i-au cerut să se legitimeze. Cum Faith Ekakitie avea căștile pe urechi și era atent la telefonul mobil pentru că se juca Pokemon Go nu i-a auzit pe oamenii legii.

Citeşte şi A jucat Pokemon Go la volan şi a intrat în maşina Poliţiei. Accidentul a fost filmat VIDEO

După ce l-au rugat de trei ori să se legitimeze, polițiștii au scos armele și le-au îndreptat spre fotbalist. Abia după ce a văzut patru arme îndreptate spre el, Faith Ekakitie și-a dat seama de gravitatea situației. „Mi-au verificat buzunarele, rucsacul, m-au pus să-mi ridic tricoul deoarece credeau că ascund o armă„, a mai povestit Ekakitie.

După ce a depășit șocul provocat de o asemenea întâmplare, Ekakitie i-a avertizat pe fanii săi de pe Facebook să fie mai atenți la realitatea înconjurătoare. „Vreau să mulțumesc Poliției din Iowa pentru că a tratat cu profesionalism o situație delicată. De asemenea, îi rog pe oameni să fie mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor„, a concluzionat fotbalistul.


loading...