Se lansează aplicaţia iOS Call of Duty: Elite

Publicat: Miercuri, 11 Ianuarie 2012 15:20 // Actualizat: Marţi, 14 Februarie 2012 13:07 // Sursa: RTV.net
Autor: Cristian Ganescu

Centralizatorul statistic al celor de la Activision, numit Call of Duty: Elite, a ajuns la numărul de un milion de abonaţi care plătesc serviciile oferite.

Cu toate acestea, Activision dezvoltă şi mai mult serviciul, astăzi fiind programată lansarea aplicatiei pentru iOS a centralizatorului, ulterior urmând să fie lansată varianta pentru Android, pe 17 ianuarie 2012.

Reprezentantul Beachhead Studio, Chacko Sonny, a dezvăluit că parte a motivului pentru care aplicaţiile nu sunt deja operaţionale este motiovată de cantitatea mare de informaţii pe care le-au obţinut de-a lungul timpului, cu fiecare lansare şi testare, lucru ce ajută foate mult pentru pregătirea aplicaţiilor temeinic, înainte de a fi scoase pe piaţă.

Ambele aplicaţii pot fi descărcate gratuit. Cu ajutorul aplicaţiilor, utilizatorii pot personaliza şi posta echipamentele armelor, pot vizualiza meciuri recente, pot urmări progresul provocărilor din joc, cât şi progresul modului carieră, dar şi statistica procentajului între kills şi deaths.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Activision android Call od Duty: Elite iOs
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 ian 15:35
...statistic Call of Duty: Elite, urmand ca pe 17 ianuare 2012 sa lanseze si versiunea aplicatiei pentru Android. Mai multe detalii gasiti pe RTV....
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H