Se lansează un canal de sport 4K în România. Va transmite cele mai importante competiţii

Discovery are în plan lansarea în România a postului de televiziune Eurosport 4K.

02 iul. 2019, 07:52
Se lansează un canal de sport 4K în România. Va transmite cele mai importante competiţii

Anunţul a fost făcut de Andrey Stoychev, vicepreședintele companiei în Europa Centrală și de Est, pentru mediaxepres.ro.

Veste URIAŞĂ pentru fanii PREMIER LEAGUE din România. Cum vor fi transmise meciurile din sezonul 2019-2020

„În 2019, vom continua să ne dezvoltăm oferta prin noi produse, cum ar fi Eurosport 4K, un produs digital pentru canalele cu conținut factual, dar și ducând experiența Premier League pe Eurosport la nivelul următor. Avem în plan și să dezvoltăm conținutul pentru casă și grădinărit printr-un canal dedicat (HGTV), în timp ce ne pregătim intens pentru Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020.

În România, dorim să îmbunătățim experiența fanilor prin transmisii HDR&4K și să continuăm investițiile în proiecte inovatoare. De exemplu, în acest moment purtăm discuții cu partenerii noștri pentru a aduce în România produse de top, cum ar fi Eurosport 4K sau conținut din zona de non-ficțiune disponibil în 4K.

De asemenea, am reușit să facem competițiile pentru care există drepturi locale disponibile în HD pe Eurosport – ceea ce înseamnă că fanii vor putea urmări Premier League pe canalele noastre la cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat Andrey Stoychev.

Eurosport a cumpărat drepturile TV ale Premier League pentru perioada 2019-2022