Se mărită Simona Halep? Anunţul făcut de mama campioanei

Dupa finala de la Roland Garros, mama Simonei Halep mai are un singur dor: s-o vada pe fiica sa in rochie de mireasa!

11 iun. 2014, 11:37
Se mărită Simona Halep? Anunţul făcut de mama campioanei

Simona Halep n-are timp de iubiti. „Ii doresc o casnicie frumoasa”, spune totuşi mama Simonei Halep. Pana atunci, Simona merge la nunta fratelui ei inainte de turneul de la Wimbledon.

SIMONA HALEP a fost însoţită de familie la Roland Garros, trăind cu toţi cei apropiaţi calificarea în premieră în finala unui turneu de Grand Slam, Bucuria a fost împărţită şi cu fratele său, Nicu, acesta mergând la Paris împreună cu iubita lui. Nicu se va căsători în această toamnă, nunta urmând să aibă loc la Constanţa, oraşul unde locuiesc cei doi.

În vârstă de 28 de ani, Nicu Halep a pierdut un pariu în copilărie pus cu Simona, iar atunci când nu o înseţeşte în deplasări vine de fiecare dată să-şi aştepte sora la aeroport. „A fost un pariu, mai mult o glumă. Eu n-am ajuns jucător de tenis, dar mă bucur că a reuşit Simona. Nu toţi putem face performanţă. Eu mă ocup acum, împreună cu tata, de afacerile familie„, spune Nicolae Halep pentru sport24h.ro.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima declaraţie după ce a urcat pe locul 3 în lume: Simt că pot fare ORICE pe teren

Am făcut atunci o glumă, iar acum îşi ţine pariul pierdut. Mă tachina mereu cu asta, îmi zicea să mă las de tenis, că nu voi ajunge nicăieri. Râdeam atunci. El făcea tenis, dar nu a făcut performanţă. Nu a reuşit, fiindcă nu e un tip activ, e diferit de mine. Acum, el îmi cară geanta, vine să mă aştepte la aeroport. Mă ajută mult„, povestea şi Simona Halep.

În contrast cu bucuriile aduse de Simona, familia Halep a fost greu încercată anul acesta, când au murit o mătuşă şi un unchi al cele mai bune jucătoare de tenis din România.