Se poartă coafura French Twist. Hairstylistul Cristi Pascu te învaţă ce să faci ca să reziste cât mai mult timp

Coafura de tip French Twist este în vogă de ceva vreme, fiind adoptată de femeile cu părul lung care au nevoie să își aranjeze rapid părul acasă sau la birou, înainte de o întâlnire importantă, fără a mai trece pe la coafor.

20 oct. 2016, 20:33
Se poartă coafura French Twist. Hairstylistul Cristi Pascu te învaţă ce să faci ca să reziste cât mai mult timp

La Hollywood, surorile Mary-Kate și Ashley Olsen sunt două dintre vedetele care au făcut această coafură și mai celebră.

Cunoscutul hairstylist român Cristi Pascu te învață trucurile prin care poți face ca această coafură lejeră să reziste mai mult timp. 

  1. Părul nu trebuie să fie proaspăt spălat atunci când îl coafezi

„Întodeauna French Twist-ul va rezista mai bine pe un păr care nu este proaspat spălat, mai ales în cazul părului drept. După ce îl spălăm și îl uscăm, părul devine lucios și alunecos. Pentru ca French Twist-ul să reziste, părul trebuie să aiba o oarecare aderență, care se capată ușor de la fixativ sau diferite produse cosmetice. Nu trebuie însă să dăm în extrema cealaltă, în care să nu spălați părul câteva zile. Este suficient dacă trece jumatăte de zi după duș pentru ca această coafură să fie realizată impecabil”, declară Cristi Pascu. 

  1. Accent pe fixativ

„Un French Twist trebuie fixat de la rădăcină, astfel că le recomand doamnelor să-și lase capul în jos și să aplice fixativul pe tot părul, iar apoi să execute răsucirea. Recomand fixativele aspre, cât mai puternice”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...