„Se poate cere orice, demisia lui Daum…”

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, de selecţionata Poloniei, într-un meci contând pentru etapa a patra a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, marcat de numeroase incidente.

11 nov. 2016, 21:58
„Se poate cere orice, demisia lui Daum…”

Reacţii diverse după eşecul naţionalei cu Polonia. Nu mă așteptam la înfrîngerea asta. M-a surprins. Sînt mai buni, dar 0-3 e mare diferența. Suporterii nu trebuie să facă lucruri din astea, e foarte urît. Dar nu s-a rupt ritmul atunci. Au fost mai buni, trebuie să acceptăm asta.  

Se poate cere orice, demisia, dar noi sîntem alături de domnul Daum. Au fost mulți antrenori înaintea lui Daum, iar problema este la noi. Ne asumăm înfrîngerea”, a declarat Florin Andone.

”Încercăm să dăm ce e mai bun. Fotbalul e plin de surprize, poate vom cîștiga tot și ne vom califica. 

Indiferent de rezultat, vor fi critici la adresa noastră și a antrenorului. Dar e normal să fii criticat cînd pierzi cu 3-0 acasă”, a declarat și Tătărușanu.

Fundaşul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat, vineri seară, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 0-3, că este un eşec care doare şi a precizat că adversarii i-au prins pe contră pe „tricolori”.

„Este o înfrângere care doare. Nu cred că este momentul să dăm vina pe un singur om, nu cred că a jucat cineva bine. Polonezii ne-au prins pe câteva contre, ăsta a fost jocul lor. Va fi dificil în continuare, e greu de dat procente acum. Lewandowski este un jucător valoros, a înscris la singura ocazie pe care a avut-o. Am încercat să fim compacţi, să nu le dăm spaţii, dar ne-au prins pe contră. Ştiam de rezultatul din Armenia şi speram la mai mult în această seară”, a spus Chiricheş la TVR.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki ’11 şi Lewandowski ’83 (penalti), ’90+1.