Pârtie! Se poate schia în staţiunile montane. HARTĂ STRAT DE ZĂPADĂ

Publicat: Miercuri, 16 Aprilie 2014 16:12 // Actualizat: Miercuri, 16 Aprilie 2014 16:12 // Sursa: romaniatv.net

În Poiana Brașov, în Masivul Postăvaru se poate schia în condiții foarte bune, stratul de zăpadă fiind de peste 60 de cm. Este zăpadă depusă, circa 20 cm, şi la Predeal. 

Circulația rutieră în județul Brașov se desfășoară în condiții de iarnă, dar fără blocaje de trafic sau restricționări, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisarul-șef Liviu Naghi.

"În județul Brașov nu sunt drumuri blocate sau cu circulația restricționată miercuri dimineața, dar se circulă mai greu în zona Fundata pe DN73, între Predeal și Brașov din cauza ninsorii căzute în ultimele ore. Carosabilul este negru, dar umed, fără strat de zăpadă și de aceea se recomandă șoferilor să circule cu atenție în zona serpentinelor", a spus comisarul-șef Liviu Naghi.

În schimb, în Poiana Brașov, în Masivul Postăvaru se poate schia în condiții foarte bune, stratul de zăpadă fiind de peste 60 de cm.

„Nici în iarna care s-a încheiat nu am avut strat atât de mare de zăpadă. Și în stațiune s-a ajuns la un strat consistent de 20 de cm. Se poate schia destul de bine pe pârtiile Drumul Roșu și Sulinar. Nu circulă telescaunul, dar circulă cele două telecabine", a precizat unul dintre cabanierii de la Cabana Postăvarul, din Masivul Postăvarul.

Strat de zăpadă s-a depus și la Predeal de peste 20 de cm. „Se poate schia pe pârtia Clăbucet, fără ca aceasta să fie amenajată. Noi am strâns plasele de protecție, și toate utilajele pentru amenajarea pârtiei, însă cei care doresc să schieze o pot face pe pârtia neamenajată. Nu ne-am gândit că se va întoarce iarna", a declarat Rodica Lazăr de la Primăria Predeal.

Strat de zăpadă de peste 10 cm s-a depus și în zona Bran-Moieciu, Zărnești, și peste 20 de cm în zona Fundata. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bran ninsoare ninsori poiana brasov Postavaru Predeal staţiuni montane zăpadă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 apr 16:56
...


În Poiana Brașov, în Masivul Postăvaru se poate schia în condiții...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H