Se poate şi invers. Ce vedetă îi plăteşte fostului soţ o pensie alimentară URIAŞĂ

Alicia Silverstone și Christopher Jarecki au încheiat în sfârșit formalitățile de divorț. Procesul nu s-a încheiat prea bine pentru actriță, care trebuie să-i plătească acum fostului soț o sumă destul de mare în fiecare lună!

27 nov. 2018, 10:45
Se poate şi invers. Ce vedetă îi plăteşte fostului soţ o pensie alimentară URIAŞĂ

Faimoasa actriță Alicia Silverstone (42) a intrat, cu sau fără voia ei, în clubul select al celor care sunt obligați să-și întrețină foștii parteneri de viață după căsătorie, scrie viva.ro. Conform publicației People, divorțul cuplului Silverstone-Jarecki tocmai s-a terminat, dar nu sub cele mai bune auspicii pentru Alicia. Înțelegerea presupune ca actrița să-și întrețină fostul soț până pe 31 ianuarie 2024, plătindu-i lui Christopher nu mai puțin de 12.000 $ pe lună! De asemenea, cei doi foști soți au primit custodia comună a fiului lor, Bear Blu Jarecki, în vârstă de 7 ani.

Citeşte şi Culmea relaţiei! O vedetă se roagă de fostul soţ să o lase însărcinată

Alicia Silverstone trebuie să-și susțină financiar fostul soț timp de 4 ani

Alicia are totuși o șansă să scape de această plată mai repede – înțelegerea semnată de cei doi conține și o clauză de coabitare, ceea ce înseamnă că Alicia nu va mai fi obligată să-și susțină fostul soț financiar dacă acesta va trăi cu o nouă parteneră de viață timp de 5 luni. În cele mai multe înțelegeri de divorț, soțul plătitor încetează să-și suporte financiar fostul partener în momentul în care acesta se căsătorește, însă clauza din contractul Aliciei e ceva mai restrictivă.

Fără remarce jignitoare de față cu copilul!

În același contract mai există o clauză care le interzice celor doi foști parteneri să facă orice fel de remarcă jignitoare la adresa celuilalt în fața copilului minor. După câte declară foștii soți, relațiile dintre ei au rămas bune după ce au divoțat, așa că, în privința acestui punct al înțelegerii nu vor exista probleme. Pe data de 5 martie 2016, Alicia Silverstone (42) și Christopher Jarecky (42) s-au despărțit, dar au ținut acest lucru secret până în februarie anul acesta.

Alicia și Christopher încă se iubesc?

Un reprezentant al Aliciei a declarat pentru People că „încă se iubesc și se respectă profund și au rămas buni prieteni”, dar au decis să se despartă după ce au fost împreună 20 de ani. Au un fiu împreună și vor continua să-l crească amândoi. Chiar dacă, la Hollywood, acest gen de discurs a devenit un tipar, nu putem să nu ne întrebăm: dacă se iubesc atât de profund, de ce s-au mai despărțit. Și mai ales de ce soția e obligată să-și întrețină soțul cinci ani de acum înainte!