Se pregătesc extratereştrii să cucerească Pământul? Obiecte subacvatice neidentificate au invadat oceanele şi mările

Ofițeri veterani de pe submarinele nucleare rusești au făcut declarații de o importanță excepțională despre obiecte misterioase pe care le-au întâlnit în mările și oceanele lumii. Declarațiile au fost făcute la Odessa, în cadrul unei conferințe.

04 dec. 2016, 12:39
Se pregătesc extratereştrii să cucerească Pământul? Obiecte subacvatice neidentificate au invadat oceanele şi mările

Un caz neobișnuit s-a petrecut în anul 1965, în mijlocul Oceanului Atlantic. Echipajul unui submarin sovietic urma să se întâlnească cu o navă sovietică. Pentru că au ajuns mai repede la locul întâlnirii, căpitanul submarinului decide ca echipajul să poată urca pe puntea exterioară.

Nu existau nave în zonă, cerul era înstelat. La un moment dat, a fost observat un obiect cu forma unui trabuc deplasându-se fără zgomot pe cer.

Pe radarul submarinului nu a apărut nimic. Obiectul avea o lungime de 250 de metri. Brusc, din OZN au țâșnit trei raze. Obiectul a coborât pe suprafața apei și s-a scufundat. Sonarul submarinului a înregistrat un zgomot ciudat.

Un alt caz s-a petrecut în anul 1950, în apele Mării Negre. Din spatele unui crucișător rus, s-a ridicat un OZN. Tot echipajul crucișătorului a fost martor la această întâmplare.

În anul 1964, oceanologii ruşi din Sevastopol, au declarat că au coborât cu batiscafuri în adâncul Mării Negre și au observat un obiect care avea forma unei roți, mare cât o clădire cu zece etaje. Obiectul a rămas imobil mai multe minute, după care s-a rotit și s-a ridicat la suprafață.

O altă întâmplare s-a petrecut la o bază militară secretă din Dvina, în apropiere de Riga. Timp de șase luni, baza a fost survolată de OZN-uri. În aceeași perioadă, un submarin sovietic care se afla în profunzimea apei, la 200 de metri, a fost urmărit de un obiect misterios și scanat cu un fascicol de lumini. Submarinul avea încărcătură nucleară la bord.

În anul 1965, vasul Raduga naviga în Marea Rosie. Marinarii au observat un disc mare luminos, cu un diametru de peste 60 de metri, care a ieșit din apă cu o viteză foarte mare, creând un pilon uriaș de apă.

În anul 1991, imediat după căderea URSS-ului, a fost dat publicității un document al KGB, prin care Stalin era informat că în perioada 1946-1947, americanii au trimis mai mulți militari în Antarctica pentru a distruge o bază nazistă.

În document se spune că vasele au fost atacate de OZN-uri cu un laser mortal. Atunci și-au pierdut viața câteva mii de soldați americani.

Sursa: efemeride.ro