Se pregăteşte un nou 11 Septembrie? Miliţiile islamiste din Libia au CAPTURAT 12 AVIOANE comerciale

Miliţiile islamiste din Libia au preluat controlul asupra 12 avioane comerciale d pe Aeroportul Internaţional din Tripoli, provocând astfel temeri că ar pregăti noi atentate teroriste de tipul celor din 11 septembrie.

03 sept. 2014, 21:03
Se pregăteşte un nou 11 Septembrie? Miliţiile islamiste din Libia au CAPTURAT 12 AVIOANE comerciale

Cu aproape o săptămână înaintea comemorării atentatelor din America, din 11 Septembrie 2001, din New York şi Washington, apar rapoarte îngrijorătoare din Libia, privind un eventual atentat terorist asemănător celor de acum 13 ani.

Fanaticii islamişti au preluat controlul aproximativ asupra 12 avioane de linie, la sfârşitul lunii trecute, dudpă ce Aeroportul Internaţional din Tripoli a fost scena unor violente bătălii între islamişti şi trupele guvernamentale.

Guvernul libian a informat că a pierdut controlul asupra capitalei libiene în favoarea miliţiilor în care sunt incluse şi grupurile islamice Ansar al Sharia, care are legături cu Statul Islamic şi alte grupări islamiste.

Surse ale serviciilor secrete au fost informate că în luna septembrie aceste avioane ar putea fi folosite pentru comiterea de acte teroriste de tipul celor de la 11 Septembrie 2011.