Se pregăteşte un nou DOSAR AL TRANSFERURILOR: Va fi o bombă mult mai mare

Opt oameni importanti din fotbalul romanesc au ajuns deja dupa gratii, insa Dumitru Dragomir anunta pe blogul sau ca procurorii pregatesc un nou dosar al transferurilor.

10 mart. 2014, 08:14
Se pregăteşte un nou DOSAR AL TRANSFERURILOR: Va fi o bombă mult mai mare

Potrivit spuselor lui Dragomir, procurorii ar cerceta transferurile intermediate de impresarul Marcel Popescu.”Impresar milionar in dolari, din trafic cu fotbalisti. Se anunta un dosar cu agenti de jucatori mai interesant decat cel recent incheiat cu condamnari exagerate. Previziunea mea este ca, foarte curand, el va raspunde in fata celor in drept. Fata de ceilalti impresari, condamnati la pedepse foarte mari din cauza notorietatii lor, acest oltean barbos, mergand ‘pe blat’, a facut mai multe afaceri oneroase decat toti la un loc. Tot ‘pe blat’ propun verificarea conturilor lui, cunoscute si necunoscute. Prevad o bomba mult mai mare decat cea vehiculata in Dosarul Transferurilor”, a spus Dragomir pe blogul sau. 

Totodata, Dragomir s-a aratat dispus sa colaboreze cu organele legii pentru a-l trimite dupa gratii pe Marcel Popescu. „In scurt timp vom face publice niste inscrisuri care vor prinde conturul unor dosarele interesante”, a precizat Dragomir.

Probleme cu evaziune şi în Anglia

Patronul clubului englez Birmingham, Carson Yeung, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare.Yeung (54 de ani) a fost gasit vinovat de un tribunal din Hong Kong pentru prejudicirea statului cu 93 de milioane de dolari, anunta presa din Anglia.

Omul de afaceri ar fi comis infractiunile in perioada ianuarie 2001 – decembrie 2007. Carson Yeung a devenit patronul celor de la Birmingham City pe 6 octombrie 2009.

Tot in aceasta saptamana, opt oameni din fotbalul romanesc (fratii Giovani si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu) au fost condamnati la ani grei de inchisoare in Dosarul Transferurilor.