Se pregăteşte un SCANDAL imens: Preşedintele este acuzat că MINTE TOT TIMPUL

Ministrul în exerciţiu al economiei şi industriei din Franţa, Arnaud Montebourg, ale cărui critici la adresa preşedintelui François Hollande şi a politicilor guvernamentale au dus la demisia executivului de la Paris, se dovedeşte a fi şi mai dur la adresa şefului statului într-o carte din care au fost publicate câteva extrase, relatează, marţi, EFE, citată de Agerpres.

26 aug. 2014, 13:00

Ministrul Arnaud Montebourg spune într-o carte că preşedintele ‘Hollande minte tot timpul. ‘Hollande minte tot timpul. De-asta a ajuns la 20% în sondaje. Minte. Minte tot timpul, din start’, îi spune Montebourg ziaristului Valentin Spitz, care la 10 septembrie va publica această anecdotă şi multe altele în cartea ‘Moi président’.

Citeşte şi GUVERNUL FRANCEZ şi-a prezentat DEMISIA

Montebourg – un reprezentant al aripii ‘stângiste’ în Partidul Socialist (PS, la guvernare) şi protagonist a numeroase ‘ieşiri în decor’, potrivit fragmentelor din această carte care au fost publicate de cotidianul Le Figaro – spune că nu mai discută cu preşedintele, cu are abia dacă mai are un dialog.

‘Cu François Hollande nu se poate discuta, aşa că nu mai discut cu el deloc. Nu are niciun rost. Discuţiile cu el sunt inutile. Simpatice, însă inutile’, spune Montebourg, care recunoaşte că are ‘relaţii minimaliste cu preşedintele’.