SE RESTRICŢIONEAZĂ traficul în mai multe zone din Capitală pentru cortegiul funerar al Reginei Ana. HARTA TRASEELOR

Sâmbătă, 13 august 2016 se va desfăşura o adunare publică pentru organizarea funeraliilor Reginei Ana, motiv din care traficul rutier av fi restricţionat în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti în mai multe zone din Capitală.

12 aug. 2016, 06:06
SE RESTRICŢIONEAZĂ traficul în mai multe zone din Capitală pentru cortegiul funerar al Reginei Ana. HARTA TRASEELOR

Traficului rutier va fi RESTRICŢIONAT, pe data de 13 august 2016, după cum urmează:

– între orele 00.00 – 08.00, pe Calea Victoriei între Str. C.A. Rosetti și Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem. I. Dobrescu, precum și pe străzile care acced în acestea

Priveghi Regina Ana: Vineri este ultima zi în care se mai poate aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale

– între orele 08.00 – 14.00, pe Calea Victoriei, între Piața Victoriei și Str. Ion Câmpineanu, precum și pe străzile care acced în acest tronson, gradual în funcție de numărul participanțior

– începând cu orele 11.30, pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem. I. Dobrescu – Bd. Gh. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Mareșal C-tin Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Calea Griviței – Șos. Chitila – D.N. 7, unde se va intra pe raza Județului Ilfov.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Reginei Ana, adus în ţară. Ceremonii la Castelul Peleş, Palatul Regal şi Curtea de Argeş VIDEO

Traficul pietonal va fi restricționat în data de 13 august 2016, începând cu orele 00.00 până la defluirea totală a participanțior, pe trotuarul aferent Muzeului Național de Artă a României de pe Str. Știrbei Vodă și Calea Victoriei, până în dreptul Bisericii Kretzulescu.

RUTE OCOLITOARE

Piața Victoriei– Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Piața Universității;
Piața Victoriei – Calea Buzești – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenței.
Pentru buna desfășurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați pe traseul de deplasare.

Regele Mihai nu va participa la înmormântarea Reginei Ana

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

CITEŞTE ŞI Un spaţiu public din Bucureşti ar putea purta numele Reginei Ana

Primarul general Gabriela Firea a anunţat la Roânia TV că intenţionează să iniţieze un proiect de Hotărâre de Consiliu General prin care un spațiu public din Bucureşti să poarte numele Reginei Ana. Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață luni, pe 1 august, la Spitalul din Morges, în Elveția, funeraliile urmând să se desfăşoare în perioada 9-13 august 2016, după cum a precizat Casa Regală.

Cum arată mormântul în care Regina Ana îşi va dormi somnul de veci

Guvernul României a declarat ziua e 13 august, în care va avea loc înmormântarea Reginei Ana, la Curtea de Argeş, zi de doliu naţional.


loading...
Partenerii noștri