Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix. Cât va costa cel mai ieftin

Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix. Compania de streaming va micşora de luna viitoare tarifele abonamentelor pentru a atrage noi abonaţi după ce a pierdut clienţi în prima jumătate a anului.

14 oct. 2022, 10:26
Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix. Cât va costa cel mai ieftin
Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix

Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix. Ieftinirea abonamentului de bază vine însă cu un cost: introducerea reclamelor. Deşi compania s-a împotrivit mult timp unei astfel de politici, beneficiile financiare obţinute din vânzarea de spaţiu publicitar a prevalat.

Se schimbă preţul abonamentelor la Netflix

Pentru 7 dolari pe lună, abonaţii vor primi acces la o varietate largă de filme şi seriale ca până acum, însă vor asista la 4-5 minute de reclame pe oră, calitatea video maximă este setată la 720p/HD şi nu vor mai putea descărca producţiile preferate.

Noua opţiune va fi lansată în 12 ţări, printre care Statele Unite, Brazilia, Germania, Japonia şi Coreea de Sud, în cursul primelor 10 zile din noiembrie.

Filmele nou lansate vor avea publicitate limitată pentru a păstra experienţa cinematografică.

Citeşte şi: Netflix vrea să introducă reclame. Senatorul PNL Vlad Mircea Pufu: „Pot exista prejudicii pentru industria media românească. Subiectul va fi dezbătut”

Doi actori dintr-un serial Netflix au murit într-un accident

Departamentul de Cultură din Baja California a făcut publice numele celor doi actori, Raymundo Garduno Cruz şi Juan Francisco Gonzalez. Celelalte şase persoane rănite ar fi, de asemenea, membri din distribuţia şi echipa de producţie a seriei.

Din primele informaţii, maşina în care se aflau cei doi actori ar fi ieşit de pe şosea şi s-ar fi răsturnat. Accidentul s-a produs într-o zonă deşertică din apropierea localităţii Mulege din Peninsula Baja California Sur.

Serialul la care lucrau cei doi actori morţi era bazat pe seria de benzi desenate „American Jesus”, semnată de scriitorul Mark Millar şi de artistul Peter Gross. Filmările la serial, care anterior fusese intitulat „American Jesus”, ar fi început în aprilie în Mexic.

Redrum, compania care se ocupă de filmările la această serie, a sistat temporar producţia.