Se spunea că a fost mâncat de LUPI, dar CRIMINALUL se afla în OGRADĂ. Poliţiştii au fost FRAPAŢI

Un bărbat de 65 de ani a avut parte de o moarte teribilă, după ce a fost atacat de mai multe animale care păreau paşnice. Cu toate acestea, el a fost smuls din scaunul cu rotile şi călcat în picioare de mai mulţi măgari violenţi. Întregul incident a avut loc într-o localitate din Ungaria.

21 mai 2013, 17:47

Sandor Horvath, un bărbat în vârstă de 65 de ani din localitatea ungurească Magyarszecsod, a fost schilodit şi apoi ucis de mai mulţi măgari, potrivit Mirror. 

Citeşte şi La britanici, şi MĂGARII AU TALENT. Unul dintre ei ştie să picteze FOTO

Corpul bărbatului era atât de rău muşcat încât autorităţile au crezut că a fost atacat de o haită de lupi. Bătrânul aflat într-un scaun cu rotile venise în vizită la ferma unui prieten. El a fost urmărit de animalele respective, ulterior fiind călcat în picioare şi apoi muşcat, până a murit. Fiica posesorului animalului spune că a observat că măgarii devin mai agresivi, dar tatăl ei a calmat-o, spunându-i că nu are de ce să îi fie frică.

De obicei, măgarii nu sunt agresivi cu oamenii. Aceştia au reacţionat în acest mod crezând că victima le-a invadat teritoriul„, a declarat veterniarul din localitatea unde a avut loc atacul.

Citeşte şi Primul măgar care îngrijeşte albine: Animalul are chiar şi un costum anti-înţepături VIDEO

În urma autopsiei, s-a descoperit că măgarii sunt adevăraţii criminali. Potrivit autorităţilor, ei vor fi omorâţi deoarece prezintă un pericol pentru comunitate. Specia este folosită de peste 5.000 de ani ca animal de muncă, cazurile în care măgarii au ucis oameni fiind foarte rare.

Citeşte şi Imagini şocante pe Google Street View: Maşina Google pare să fi TRECUT peste un măgar