Se teme familia Regală de casetele lui Stănculescu? Dezvăluiri incendiare făcute de un apropiat al generalului VIDEO

Marius Marinescu, un fost apropiat al generalului Victor Atanasie Stănculescu, a vorbit la România TV despre persoanele care ar putea să se teamă de cele 9 casete şi despre genţile cu bani cărate de către comunişti Regelui Mihai.

30 iun. 2016, 10:55
Se teme familia Regală de casetele lui Stănculescu? Dezvăluiri incendiare făcute de un apropiat al generalului VIDEO

Acele nouă casete de care vorbea domnul general Stănculescu – şi care au câte 90 de minute, adică este vorba despre 13 ore şi jumătate – vorbeau şi despre persoanele care se temeau de aceste dezvăluiri.

În primul rând se temea generalul Stănculescu, fiindcă dacă ar fi dat publicităţii acele casete ar fi avut de suferit. Pe de altă parte se temeau cei care au pus mâna pe banii lui Ceauşescu, de fapt erau banii statului român, care trebuiau recuperaţi la sfârşitul anului 1989. Şi nu erau puţini… În jur de 30 de milioane de dolari.

Şi se mai putea teme şi familia Regală. Ne putem întreba. Nu cumva Regele a primit ajutor şi de la comuniştii din România şi de la cei din URSS? Este o întrebare la care Regele, în 26 de ani, nu a răspuns şi atunci ne putem gândi şi la astfel de lucruri„, a declarat Marius Marinescu la România TV.