Sean Penn și Leila George divorţează după cinci ani de relaţie. Actorul este la al treilea mariaj ratat

Sean Penn și Leila George divorţează după cinci ani de relaţie. Actrița australiană, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, în iulie 2020, după patru ani de relație, iar acum este cea care a depus actele de divorț.

18 oct. 2021, 20:58
Sean Penn și Leila George divorţează după cinci ani de relaţie. Actorul este la al treilea mariaj ratat
Sean Penn și Leila George divorţează

Sean Penn și Leila George divorţează. Deocamdată nu se știu detalii despre motivele care au dus la despărțire, însă decizia pare definitivă.

Ultima apariție publică a cuplului a fost în august, când cei doi au fost surprinși într-un  magazin din Malibu, California. Ulterior, pe 13 octombrie, actorul a fost văzut fără verighetă.

Citeşte şi: Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie: „Acestea au fost motivele”

Sean Penn și Leila George divorţează după cinci ani de relaţie

Povestea de iubire dintre Sean Penn și Leila George a început pe platourile de filmare ale filmului „The Last Face” și a fost dragoste la prima vedere.

Relația celor doi a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, iar lucrurile nu au fost mereu roz. Se pare că înainte de căsătorie actorul a trebuit să o „recâștige” pe soția lui.

S-au cuplat și apoi s-au despărțit, iar Sean a câștigat-o înapoi. Și-a dat seama că a făcut o greșeală și când a simțit că ar putea să o piardă, a muncit din greu pentru a o recupera.

S-au împăcat în timpul pandemiei și au devenit foarte apropiați și s-au logodit acum câteva luni,  în timpul carantinei.”, a declarat un apropiat al celor doi.