Sebastian Bodu a dezvăluit cum sunt păcăliţi românii cu scăderea TVA

Fostul şef al Fiscului, Sebastian Bodu a dezvăluit pe pagina sa de facebook cum sunt păcăliţi românii de magazine cu scăderea TVA. În acest sens, politicianul a postat o fotografie cu două bonuri pe care apar aceleaşi produse cumpărate înainte şi după reducerea TVA, pe ambele fiind afişat însă acelaşi preţ final.

05 iun. 2015, 08:08

Fostul şef al Fiscului, Sebastian Bodu a postat pe pagina sa de facebook două bonuri cu aceleaşi produse cumpărate înainte şi după reducerea TVA. Interesant este că deşi pe bonuri apare că taxa pe valoarea adăugată a fost redusă, în preţul final scăderea nu s-a văzut.

Citeşte şi: Grindeanu: Propunem scăderea TVA la 9% pentru operatorii de televiziune și constituirea Fondului audiovizual

„Dacă cineva mai are vreun dubiu că ar fi avut loc o scădere de preț ca urmare a reducerii TVA, după cum vedem: deși TVA este, pe primul bon, 24% iar pe cel de-al doilea este 9%, prețul este acelasi.

Felicitări, domnule prim ministru, pentru viziunea Dvs. economico-fiscală”, a scris Sebastian Bodu pe pagina sa de Facebook.

Şi alte persoane au postat pe facebook situaţii asemănătoare în care preţul nu a scăzut odată cu reducerea TVA.