Sebastian Dobrincu dezvăluie motivul pentru care s-a despărţit de Ioana Ignat. „Nu îmi stă în fire să îmi discut intimităţile”

Sebastian Dobrincu a dezvăluit motivul separării de Ioana Ignat, punând capăt speculațiilor și zvonurilor care circulau în mediul online. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, tânărul milionar a explicat că el ţi fosta sa iubită au decis să își urmeze drumuri separate din cauza diferențelor lor semnificative în privința viziunii asupra vieții.
Filip Stan
13 mai 2024, 11:19
Sebastian Dobrincu dezvăluie motivul pentru care s-a despărţit de Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu dezvăluie motivul pentru care s-a despărţit de Ioana Ignat. Sebastian Dobrincu a subliniat că despărțirea a fost o decizie rațională și sănătoasă, fără alte motive ascunse sau dedesubturi. Acesta a recunoscut că, deși s-au susținut reciproc în carierele lor, viziunile diferite asupra vieții i-au condus către această concluzie inevitabilă.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună. Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Citeşte şi: Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacţie dură după ultimul gest al lui Reghecampf: „Să nu aibă nimeni un tată sau un soţ cum este el!”

La doar o zi după ce Sebastian Dobrincu a anunţat despărţirea, Ioana Ignat a apărut în aceeași emisiune TV pentru a-și promova albumul de muzică ce îi poartă numele. „Vor mai fi cinci piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați. (…) Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo, dar mai sunt și piese care nu sunt inspirate chiar din viața mea”, a declarat Ioana Ignat.

Citeşte şi: Simona Gherghe dezvăluie motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct. Ce spune despre experienţa emisiunii Mireasa

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
A plantat vița de vie lângă răsadurile de roșii, iar ce a urmat a fost complet neașteptat. Un român s-a trezit cu o recoltă ireală
Capital.ro
Reguli la buletin. Obligatoriu pentru românii care nu locuiesc la adresa declarată
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel la 20 de ani. ȘOC TOTAL pentru Cristi Borcea
DailyBusiness
Românii care primesc pensii mai mari cu 50% înainte de recalculare. Decizia care îi avantajează
Adevarul
Premieră pe piața medicală din România. Tehnologie unică în lume de înlocuire totală a danturii în doar cinci zile
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Miliardarii Planetei, și mai bogați. Au un secret bine păzit
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Leonard Doroftei! A dat 20 de kilograme jos, după ce a renunțat la alcool
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău. Mesaj neașteptat 😲
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit
Capital.ro
Se plătesc 284 DE LEI în plus. Banii vor intra direct PE CARD în fiecare lună
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
stirilekanald.ro
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
substantial.ro
Nicolae Ciucă: SRI nu trebuie blamat pentru activitățile unor terțe persoane care au lucrat acolo
MediaFlux
AJUTOARE de stat pentru PENSIONARI: ALIMENTE și HAINE. Guvernul a aprobat
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'