Sebastian Dobrincu, milionarul român din Los Angeles. Povestea de succes a tânărului de 21 de ani, cum a făcut primii bani VIDEO

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley şi la doar 20 de ani el s-a dovedit a fi cel mai tânăr dintre cei aflaţi pe lista celor mai bogați 30 de europeni cu vârsta sub 30 de ani, întocmită de revista Forbes.

19 mart. 2020, 18:09
Sebastian Dobrincu, milionarul român din Los Angeles. Povestea de succes a tânărului de 21 de ani, cum a făcut primii bani VIDEO

Povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu este una inspiraţională şi motivaţională în acelaşi timp. Recent, el şi-a dezvăluit povestea şi o parte a personalităţii sale într-un interviu relaxant acordat pe canalul de Youtube al celor de la HaiHui in doi.

Sebastian Dobrincu este puştiul ăla de 21 de ani, care la 17 ani şi-a luat ghiozdanul în spate şi a plecat în New York, ca să îşi construiască propria companie. Sunt antreprenor şi muzician, asta scrie în fişa postului meu. Am tot auto-învăţat programare când aveam 8-9 ani şi am tot avut diverse job-uri. Primul job la birou l-am avut pe la 12-13 ani. A fost o experienţă, pentru că nimeni de la birou nu ştia că sunt minor„, povesteşte Sebastian Dobrincu.

Citeşte şi MAE le cere tuturor turiştilor români să se întoarcă de urgenţă în ţară

La 17 ani, cu banii adunaţi şi după ce am fost exmatriculat din liceu – tocmai fiindcă petreceam prea mult timp la birou, iar conducerea şcolii nu a vrut să înţeleagă acest lucru – am plecat în New York, unde am început să caut investitori şi lucrurile au funcţionat. Compania a crescut, iar acum trăiesc în Los Angeles, mulţumit şi fericit. De patru ani sunt CEO şi condator al Storyheap, care e o companie de social media, analytics şi reporting„, mai spune tânărul milionar.

Storyheap a avut un succes rapid încă de la lansare și a ajuns să aibă clienți precum Selena Gomez sau Justin Bieber.

Interviul complet cu Sebastian Dobrincu şi povestea de succes a vieţii sale, în materialul video de mai jos, realizat de HaiHui in doi: