Sebastian Ghiţă: Banii tranzacţionaţi de ONG-urile sprijinite de Soros, folosiţi la dărâmarea Guvernului Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, la România TV, că în România funcţionează circa 660 de ONG-uri şi firme sprijinite de miliardarul american de origine maghiară George Soros. Potrivit evaluării făcute de Sebastian Ghiţă, toate aceste ONG-uri şi fundaţii, din 1990 până în prezent, au tranzacţionat prin conturile lor peste 220 de milioane de dolari. "Banii au fost folosiţi pentru blocarea unor proiecte economice ale statului român şi pentru dărâmarea Guvernului Ponta", susţine deputatul Ghiţă. 

22 nov. 2016, 21:01
Sebastian Ghiţă: Banii tranzacţionaţi de ONG-urile sprijinite de Soros, folosiţi la dărâmarea Guvernului Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, la România TV, că miliardarul George Soros a creat, în România, o reţea solidă de ONG-uri şi firme, prin conturile cărora s-au tranzacţionat sute de milioane de dolari. Banii, susţine Sebastian Ghiţă, ar fi fost folosiţi la blocarea unor proiecte economice ale statului român şi la dărâmarea Guvernului Ponta.

„In Romania exista 660 de ONG-uri si firme, sprijinite de George Soros, in toate domeniile. Il intereseaza totul: lemnul, aurul, pamantul, universitatile, spitalele. Tot vrea sa controleze acest domn prin fundatiile sale. Fundatiile lui Soros au platit un inalt reprezentant la Cotroceni, pe Sandra Pralong, care spune ca e mandra ca ia bani de la Soros si ca ii reprezinta interesele. Soros ataca justitia si CSM-ul, ca premiaza procurori si judecatori si ii plimba pe la sindrofii. Toata societatea civila este a lui Soros. Noi, romanii, nu avem voie sa avem ONG-uri, astazi toate asociatiile sunt ale lor”, a spus Sebastian Ghita.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă: Dărâmarea guvernului Ponta a fost organizată. S-a căutat un moment cu emoţie

Deputatul mai susţine că a intrat în posesia unor documente care dovedesc sumele foarte mari de bani care au ajuns la ONG-urile lui Soros din România.

„Nu stiu de ce inca nu reusim sa gasim datele din 2012 pana in 2015, dar le vom gasi. Dupa evaluarea mea de pana acum, toate ONG-urile si fundatii, din 1990 pana astazi, au tranzactionat peste 220 de milioane de dolari, prin conturile lor, bani neimpozitati de statul roman. Banii au fost folositi pentru blocarea unor proiecte economice ale statului roman, daramarea Guvernului Ponta”, a adaugat Sebastian Ghita.

Citeşte şi: Dezvăluiri despre „Reţeaua Soros”. Dezvăluiri despre jocurile făcute pe scena politică românească