Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri: A prezentat factura zborului făcut să o acopere pe Laura Codruţa Kovesi

Sebastian Ghiţă aduce noi acuzaţii împotriva lui Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, într-o nouă înregistrare explozivă, difuzată luni seara, de România TV.

16 ian. 2017, 18:54
Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri: A prezentat factura zborului făcut să o acopere pe Laura Codruţa Kovesi

Sebastian Ghiţă: „Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să muntă şi să muşamalizeze totul.

În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi (n.r. – al doilea video, din cele de mai jos). Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc„.

Citeşte şi Noi înregistrări explozive cu Sebastian Ghiţă: Ponta a fost şantajat s-o numească pe Kovesi la DNA VIDEO

COLDEA ŞI KOVESI SUNT OFIŢERI AI UNUI SERVICIU SECRET STRĂIN

Sebastian Ghiţă nu se va opri aici cu dezvăluirile. „În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ţinută în funcţie, ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce mai doreşte de la dânsa în continuare. Iată factura cu zborul de la Cluj. Ca să vă convingeţi că Kovesi minte, iar DNA falsifică probe, am să vă prezint şi înregistrările reale, faţă de cele falsificate din Dosarul Realitatea. Şi o să auziţi în episoadele viitoare cum DNA-ul falsifică înregistrări.

Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţiile de explusivitate pe care le are cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi un serviciu secret străin (…) Este foarte simplu să se verifice şi petrecerea de la Sinaia. A fost la Vila SRI din Sinaia. Au văzut şi sunt martori şoferii, ospătarii, lăutarii şi în episoadele viitoare veţi vedea şi filmuleţul. Doamna Kovesi tot nu răspunde înrebării publice: a fost sau n-a fost la acea petrecere? Dar este anormal ca instituţiile să mintă. Aşa cum mint acum, aşa şi fabrică dosare, schimbă înregistrări, măsluiesc probe…

Am să vorbesc despre cazul domnului Florian Coldea. Acum doi ani, după ce doamna Udrea l-a acuzat public de diverse întâmplări auzite în biroul lui Băsescu, Florian Coldea a fost chemat la o altă comisie internă a SRI. M-a rugat să îl ajut şi să îi dau documente despre vacanţele petrecute împreună cu mine. Sigur că eu l-am ajutat cu banii pentru vacanţe şi n-am văzut acest lucru ca pe ceva rău sau anormal. În mod evident, eu plătind multe dintre acele cheltuieli, documentele erau la mine. L-am rugat pe un prieten, pentru documentele care îi erau necesare lui Coldea, să mă ajute cu facturi şi chitanţe de la agenţie de turism. Florian Coldea s-a dus la Comisia SRI şi se duce şi acum cu acele documente. Vestea proastă este că n-am putut să-i fac rost lui Florian Coldea de documente de acum doi ani, patru ani. Şi atunci, din păcate, este foarte uşor de dovedit prin verificarea în contabilitatea acelor firme, că documentele pe care le prezintă Florian Coldea sunt false„.

Sebastian Ghiţă – dezvăluri, episodul 8:

Factura de închiriere a avionului de la Cluj:

Banii pentru vacanţa de la Disneyland au venit de la Asesoft, firma lui Sebastian Ghiţă:

 

Sebastian Ghita a făcut in eptembrie 2016 un autodenunt la Parchetul General, in care anunta ca detine dovezi ca reprezinta un plagiat, acoperit de la nivel guvernamental atunci cand acest scandal a izbucnit pentru prima data.

Sebastian Ghiță a declarat, la intrarea in sediul Parchetului General, ca in 2012 a falsificat un raport care arata ca teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat.

„Decizia Inaltei Curti de marti mi-a aratat ceea ce spun de doi ani de zile, si anume, faptul ca dosarele pe care DNA mi le tot fabrica sunt niste dosare inventate. Un judecator de la ICCJ a decis ca un astfel de dosar sa fie intors procurorilor pentru ca s-au obtinut probe ilegale. M-am decis sa vin la Parchetul General si sa fac un lucru care ma apasa si cred ca este motivul pentru care mi s-au intamplat aceste chestiuni, în ultimii doi ani”.

Sebastian Ghiţă a spus că a închiriat un avion privat şi a mers la Cluj împreună cu fostul ministru al Cercetării Mihnea Costoiu pentru a obţine semnăturaavocatului Gheorghiţă Mateuţ că Laura Kovesi nu a plagiat.

Procurorii Parchetului General au clasat autodenunțul depus de fostul deputat Sebastian Ghiță, în care acesta susținea că ar fi participat la falsificarea raportului de expertiză privind teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Motivul pentru care procurorii au închis cauza este că fapta nu există, deoarece nu sunt probe.