Sebastian Ghiţă: Procurorul DNA a minţit în faţa CSM

Sebastian Ghiţă a prezentat documente din care reiese că procurorul care i-a făcut dosarele, Mircea Negulescu, a anchetat anumite persoane în cazul fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pe baza unor denunţuri obţinute nu tocmai legal. Problema este, însă, că procurorul DNA le-a spus celor de la CSM că nu a anchetat respectivele persoane.

16 dec. 2016, 15:08
Sebastian Ghiţă: Procurorul DNA a minţit în faţa CSM

Sebastian Ghiţă a dezvăluit în faţa presei că are documente prin care poate proba că membrii CSM au fost minţiţi de reprezentanţii DNA în cazul senatorului Daniel Savu, care reclama nişte abuzuri ale procurorilor DNA.

In ancheta care viza reclamatiile facute de senatorul Daniel Savu impotriva abuzurilor procurorului Negulescu, CSM l-a absolvit de orice vina pe acesta pe motiv ca nu a efectuat acte de urmarire penala.

Iata dovada ca Negulescu a mintit sau CSM l-a acoperit.

Aceste doua documente arata ca Negulescu a facut dosarul fostului primar Badescu.

Senatorul Savu a aratat ca procurorul Negulescu , fiind prieten de familie cu denuntatorii Tanase, l-a arestat pe primarul Badescu, nasul denuntatorilor.

Acesti denuntatori aveau o datorie financiara de 100.000 euro catre denuntatul Badescu.

Ma intreb daca nu cumva procurorul Negulescu nu i-a ajutat pur si simplu sa-l fure pur si simplu pe primarul Badescu.

Vom depune si la CSM aceste documente si vom cere redeschiderea anchetei care-l vizeaza pe Negulescu.

Doamna Kovesi trebuie macar in al treisprezecelea ceas sa verifice cum se poate intampla asa ceva in institutia dansei.

Un procuror DNA care incalca legea si e acoperit va genera si mai multa neincredere in lupta anticoruptie”, susține Sebastian Ghiță care a dat publicităţii cele  două documente, conform stiripesurse.

content-image

content-image