Sebastian Ghiţă: Propunerea PRU pentru funcţia de premier este Victor Ponta

Propunerea Partidului România Unită este foarte clară: Victor Ponta prim-ministru. Candidatul PRU Sebastian Ghiţă susţine că Ponta este cel mai potrivit pentru funcţia de premier şi că PSD nu va avea de ales după alegeri decât să facă alianţă cu ALDE şi PRU, transmite România TV.

27 oct. 2016, 09:55
Sebastian Ghiţă: Propunerea PRU pentru funcţia de premier este Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat că PRU va susţine nominalizarea lui Victor Ponta la funcţia de premier.

„Daca noi suntem mandri si consideram ca acest prim ministru Ponta a facut o treaba buna si poate sa mai faca, sa faca si PSD asa.

Daca au vreun aranjament cu liberalii si Iohannis apoi sa ne spuna ca sa stie oamenii sa voteze PRU. Oamenii o sa se prinda si o sa intrebe domne de ce nu il folosete PSD pe Ponta ca oamenii vor veni si vor vota PRU se vor prinde ca Ponta e dat mai departe si o sa vina si o sa voteze PRU asta se va intampla.

Noi vrem sa ne asiguram ca asa ceva nu se va intampla, trebuie sa stie toti ca daca PRU are voturi multe, PSD nu va avea de ales si o sa faca majoritate cu ALDE si PRU si sa il propuna pe Ponta premier, daca ii lasam lui Dragnea posibilitatea sa se apuce de jocuri cu PNL nu se stie ce se va intampla”, a punctat Ghiţă.