Sebastian Lăzăroiu a lăsat un bloc întreg fără apă caldă pentru că nu şi-a plătit întreţinerea

Fost consilier al lui Băsescu este restanţier la întreţinere. Locatarii unui bloc din cartierul Titan au apa caldă tăiată de două săptămâni din cauza restanţelor. Printre datorinici, Sebastian Lăzăroiu care timp de un an nu şi-a plătit întreţinerea. Abia după ce scandalul a ajuns în presă, fostul consilier prezidenţial şi-a amintit că are bani de dat.

15 aug. 2014, 06:22
Sebastian Lăzăroiu a lăsat un bloc întreg fără apă caldă pentru că nu şi-a plătit întreţinerea

Aproape un an, Sebastian Lăzăroiu nu şi-a mai achitat întreţinerea, informează România TV. Aşa se face că restanţele ajunseseră la 1550 de lei. Pentru că administraţia blocului nu a putut acoperi suma, în urmă cu două săptămâni, vecinii s-au trezit fără apă caldă în tot blocul.

Citeşte şi Palada: Lăzăroiu a avut dreptate. Iohannis greşeşte încojurându-se de oamenii trecutului

„Domnul Lazaroiu ne trateaza cu spatele. Nu mai avem cu ce plati facturile de RADET. S-a oprit apa calda, pentru ca asa e in contract, daca avem 3 facturi neachitate”, a spus administratorul blocului.

Cel 40 de familii se descurcă cum pot acum.

„De 2 saptamani nu avem apă caldă, ne facem dus cu sticla, încălzim şi cărăm oale în baie ca pe vremuri. Eu cand iau pensia, azi am luat-o, azi platesc intretinerea. Asa am procedat de cand stau in bloc. N-am ramas o luna dator”, a spus un locatar pensionar.

La câteva ore după ce scandalul a ajuns la televizor, fostul consilier prezidenţial şi-a a dus aminte că are datorii. A fost la administraţie şi şi-a achitat restanţele.