Ion Dichiseanu, dezvăluiri dureroase despre Sebastian Papaiani. „Medicul mi-a spus că….”

Dupa accidentul vascular pe care l-a suferit in urma cu cateva luni, Sebastian Papaiani este de negasit. Bunul sau prieten Ion Dichiseanu a incercat sa-l caute, dar totul a fost in zadar.

07 iul. 2016, 11:49
Ion Dichiseanu, dezvăluiri dureroase despre Sebastian Papaiani. „Medicul mi-a spus că….”

„S-a bucurat cand am fost la el la spital, cand m-a vazut a plans de fericire. Insa de la ultima vizita pe care i-a facut-o celebrului actor Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu nu mai stie nimic de bunul sau prieten, scrie bzc.ro.

Citeşte şi Sebastian Papaiani nu va mai putea să urce pe scenă: „Să joace ar fi ca o operaţie pe creier”

„Am fost la spital, medicul mi-a spus ca e in functie de el, sa fie cuminte, sa respecte un regim sever acum… . Eu am plecat, am vorbit cu Marcela, sotia lui, dar de cand am fost, tot incerc sa… macar ea sa raspunda la telefon, eu am plecat in provincie colo, colo. Am sunat chiar si ieri inainte sa plec din Bucuresti, am sunat nu raspunde. Si telefonul nu-l stiu al Marcelei, al sotiei, ca ma interesa, e un coleg bun, un om minunat”, a mai spus Dichi.

Initial, a fost vorba de un accident vascular cerebral minor si medicii au spus ca nu vor fi probleme majore. Se pare ca lucrurile sunt mult mai grave. Sebastian Papaiani se recupereaza foarte greu pentru ca mai are si alte boli destul de complicate.