SECRET SANTA: Cum să alegeţi cadourile de Crăciun pentru petrecerea de la birou

Alegerea cadourilor pentru Secret Santa, un obicei din ce în ce mai răspândit şi la noi în ţară, este destul de dificilă, mai ales atunci când cumperi pentru colegii de la birou. Experţii ne vin, însă, în ajutor cu câteva sfaturi.

13 dec. 2013, 19:22
SECRET SANTA: Cum să alegeţi cadourile de Crăciun pentru petrecerea de la birou

Margaret Merten este expert în cumpărături. Iată care sunt sfaturile sale:

Cadoul pentru colegii bărbaţi

Bărbaţii se consideră uşor de satisfăcut, însă, în realitate, este extrem de greu să le faci un cadou. Puteţi întotdeauna să apelaţi cu încredere la gadget-uri – puteţi încerca o husă pentru telefon care este în acelaşi timp portofel sau un accesoriu simpatic hands free.

Cadoul pentru şef

Prima regulă atunci când îi luaţi un cadou şefului este să fiţi „cuminţi”. Nu trebuie să apelaţi la lucruri hazlii, ci să fiţi mai degrabă serioşi: recomandarea expertului este să achiziţionaţi obiecte bune pentru birou, precum o agendă pe anul următor sau un organizator.

Cadouri pentru femeile cu familii tinere

Femeile care au familii tinere adoră să aibă ceva timp liber pentru ele însele, aşa că o să le placă orice pentru relaxare. Lumânările parfumate sau produsele de baie sunt opţiuni bune. Dacă dispuneţi de ceva mai mulţi bani, puteţi să le luaţi un voucher pentru un masaj sau pentru cosmetică.

Cadouri originale

Dacă vreţi să luaţi cuiva un cadou simpatic, glumeţ, puteţi să îi luaţi o carte de călătorii şi să adăugaţi un mesaj trăsnit, precum că au câştigat o vacanţă.

Cadouri practice şi amuzante

Puteţi să cumpăraţi borcănele pentru biscuiţi sau bomboane sau o puşculiţă de bani – pentru „fondul de pensie”

Cele mai bune cadouri ieftine

Tablourile micuţe, găsite în magazinele de decoraţiuni, pe canvas, sunt foarte ieftine şi extrem de drăguţe, potrivit expertului.

Pentru un Secret Santa reuşit, experţii ne recomandă să stabilim dinainte un preţ în care să se încadreze cadourile, pentru a evita cazurile în care cineva aduce un cadou extrem de ieftin, iar altcineva un cadou extrem de scump.

Fiţi atenţi la cadourile amuzante, pentru că nu toată lumea are acelaşi simţ al umorului.