Secret Santa la birou. Zodia colegilor dictează cadoul perfect

Un cadou simplu, ieftin şi de efect e destul de uşor de găsit pentru cei dragi, fiindcă ai ani de experienţă în spate, însă ce te faci cu darurile pentru colegii pe care nu-i cunoşti prea bine? E simplu. Ghideaza-te în funcţie de zodie.

17 dec. 2013, 11:44
Secret Santa la birou. Zodia colegilor dictează cadoul perfect

Idei de cadouri în funcţie de zodia persoanei:

Berbec

E simplu! De regula au o lista la vedere cu ceea ce îşi doresc, fiindcă sunt foarte practici. Dacă nu e cazul, sigur dai lovitura cu un accesoriu care să le dezvolte creativitatea, un card cadou la un magazin de articole sportive sau accesorii pentru activitaţi în aer liber.

Taur

Bunul gust este esential la Tauri, dar nu trebuie sa fie ceva estetic, cat bine ales si bine realizat. Mergi la sigur cu un cos cu delicatese, mai ales daca sunt dulciuri.

Gemeni

Un joc sau un gadget care sa ii tina nativului din zodia Gemenilor mintea ocupata este intotdeauna cadoul perfect. Poti chiar sa ii cumperi o carte sau sa ii faci cadou un abonament pe cateva luni la o revista pe care stii ca ar citi-o cu placere.

Rac

Sunt firi emotive si sentimentale, asa ca o cutie frumoasa in care sa isi depoziteze amintirile si suvenirurile este un cadou ideal.  Poti opta si pentru articole de bucatarie, insa alege cu atentie, astfel incat sa nu jignesti.

Leu

Leii adora luxul, asa ca un ornament, cat de mic, dar pretios, va fi un adevarat succes in randul colegilor din aceasta zodie. Daca bugetul stabilit permite, ii poti oferi o sedinta la spa sau un tratament cosmetic sofisticat.

 

Vezi restul zodiilor aici.