Secretar de stat din Cancelaria premierului: Intenţia lui Dacian Cioloş este să rămână în ţară măcar vreo câţiva ani

Secretarul de stat din cadrul Cancelariei premierului Dorian Filote spune că intenţia prim-ministrului Dacian Cioloş este să rămână în ţară "măcar vreo câţiva ani".

17 iun. 2016, 19:39
Secretar de stat din Cancelaria premierului: Intenţia lui Dacian Cioloş este să rămână în ţară măcar vreo câţiva ani

„Interesant că se găsesc „surse politice” care-l dau pe dl Cioloş gata să plece din ţară şi cu „aranjamentele” făcute pentru posturi pe-afară. Numai că posturile acelea scoase pe surse, fie nu există („vicepreşedinte ONU pentru agricultură”, serios?! :)) fie, oricum, nu se eliberează până prin 2019 (Director FAO?!). In plus, din cate-mi spunea mai ieri, intenţia dumnealui e să rămână în ţară măcar vreo câţiva ani :)… chiar dacă unii ar vrea să-l vadă plecat sau măcar vândut străinilor”, a scris Dorian Filote pe Facebook vineri seara.

Fostul consilier al premierului Cioloş din perioada în care acesta era comisar european, Dorian Filote, conduce Departamentul de comunicare al Guvernului, fiind numit joi consilier de stat.

România trebuie să fie guvernată în aşa fel încât să se menţină stabilitatea economică şi socială, a răspuns premierul Dacian Cioloş întrebat, miercuri, la Ottawa, ce intenţionează să facă pe plan profesional în perioada următoare, precizând că „o să găsească ceva de făcut”.