Secretară bătută de directoarea şcolii. A fost deschisă o anchetă

Publicat: Luni, 30 Iulie 2018 20:20 // Actualizat: Marţi, 31 Iulie 2018 16:46 // Sursa: romaniatv.net

Directoarea unei şcoli din Târgu Jiu este acuzată de secretara unității de învățământ că a lovit-o. Sesizarea a fost trimisă Inspectoratului Școlar Județean Gorj, care a început o anchetă.

„Inspectoratul Școlar Județean Gorj a fost sesizat de către un angajat al școlii Pompiliu Marcea că a fost agresată, lovită cu niște foi de către directorul școlii. Pentru a cerceta acest presupus abuz a fost înființată o comisie care s-a deplasat la la Școala Pompiliu Marcea. Pe camerele de înregistrare nu se observă înregistrări care să susțină vinovăția doamnei directoare. Ancheta este în desfășurare și încercăm să gestionăm cu înțelepciune situația", a spus Georgeta Popescu, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, potrivit igj.ro.

Directorul unității de învățământ, Rozica Pătrășcoiu, neagă acuzațiile și spune că este implicată în astfel de evenimente tocmai atunci când are loc evaluarea anuală a directorilor. Și anul trecut, aceasta a fost acuzată că ar fi lovit mai mulți elevi. Polițiștii și inspectorii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au făcut cercetări însă nu au găsit dovezi care să o încrimineze pe Rozica Pătrășcoiu.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
directoare scoala batausa secretara batuta
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H