Secretarul de stat Cristian Vasilcoiu a leşinat în timpul şedinţei de Guvern. Ministrul Rafila i-a acordat primul ajutor. Ulterior, a anunţat că are COVID-19

Un secretar de stat a căzut din picioare la ședința de guvern, în apropierea premierului Nicolae Ciuca. Ministrul Sănătății i-a acordat primul ajutor lui Cristian Vasilcoiu pâna când acesta a fost preluat de medicii de pe salvare. Ulterior, secretarul de stat a anunţat pe Facebook că are COVID-19.

03 aug. 2022, 15:11
Secretarul de stat Cristian Vasilcoiu a leşinat în timpul şedinţei de Guvern. Ministrul Rafila i-a acordat primul ajutor. Ulterior, a anunţat că are COVID-19

Momente de panică în timpul şedinţei de Guvern de miercuri. Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a fost luat cu ambulanța miercuri, 3 august, după ce i s-a făcut rău în timpul ședinței de Guvern. Cristian Vasilcoiu a leşinat.

Secretarul de stat Cristian Vasicoiu a leşinat în timpul şedinţei de Guvern. Ministrul Rafila i-a acordat primul ajutor. Ulterior, a anunţat că are COVID-19

Aflat lângă el, ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a fost cel care i-a acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj de la ambulanţă.

Cristian Vasilcoiu a fost transportat la spital, unde a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

„Dragi prieteni și colegi,
Unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare”, a scris Cristian Vasilcoiu pe Faceook.

Demnitarul a precizat că are „putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”.

„Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a încheiat secretarul de stat.