Secrete ale cuplurilor satisfăcute sexual

Este imposibil să nu participi la o discuţie ca între fete şi să nu auzi cel puţin două dintre prietenele tale că n-au mai făcut sex de nici măcar nu-şi aduc aminte când a fost ultima dată, enumerând o mulţime de motive. Există însă şi cupluri care reuşesc să strecoare o partidă de sex în programul lor foarte încărcat, reuşind astfel să pastreze armonia în familie.

18 apr. 2013, 20:02
Secrete ale cuplurilor satisfăcute sexual

Sună ciudat să-ţi notezi în agenda activităţilor lunare zilele în care urmează să faceţi sex. Dar în acest fel vei şti exact când ai o fereastră comună cu soţul tău. „Pentru persoanele care formează un cuplu de mult timp, să-ţi programezi o partidă de sex poate înseamna o experienţă sexuală de înaltă calitate”, explică dr. Victoria Zdrok Wilson, co-autoare a cărţii „Soluţii de sex pentru 30 de zile”. Decât să îţi închipui că ceva programat nu poate fi romantic, mai bine începe joacă de dinainte. Trimite-i mesaje provocatoare, aţâţă-l cu ce te vei îmbrăca sau de ce te vei dezbrăca. Cu siguranţă îţi va răspunde şi el, iar ziua programată vi se va părea chiar prea îndepărtată.

Încuie uşa la dormitor

„Primul lucru pe care îl facem când ne mutăm într-o casă nouă, punem încuietoare la dormitorul conjugal”, spune Jennifer Flanders, căsătorită de 24 de ani şi mama a 12 copii cu vârste cuprinse între 11 şi 23 de ani. Dr. Zdrok Wilson o aprobă şi spune că fiecare cuplu are nevoie de un spaţiu „doar pentru adulţi” unde niciun intrus nu are voie să pătrundă.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.