Secrete despre cazinouri pe care le-am învățat din online!

Internetul constituie o mare sursă de informație, iar platformele precum Reddit, Quora sau alte forumuri relevante funcționează ca o adevărată piață de experiențe, de unde poți învăța nenumărate lucruri din eșecurile sau reușitele cu care s-au confruntat alți oameni.

12 aug. 2021, 16:17
Secrete despre cazinouri pe care le-am învățat din online!

Același principiu se aplică și când vine vorba de cazinouri, site-ul Reddit, spre exemplu, fiind o unealtă foarte utilă pentru a afla detalii din culisele lumii gamblingului și pentru a învăța cum să profiți de anumite portițe sau să eviți anumite capcane, chiar și fără a trece mai întâi prin acestea.Tot de pe Reddit am aflat și ce zvonuri sunt reale și care reprezintă doar niște mituri, alături de alte informații care s-ar putea să răspundă și curiozităților tale sau chiar să te ajute să privești cu alți ochi experiența de jucător.

Jucătorii nu își iau pauza aproape deloc   

Iar aici nu ne referim la vacanțe sau perioade de timp în care să se concentreze și pe alte activități, ci la pauzele mici, dedicate nevoilor de bază. Oricât de greu ar fi de crezut, există jucători atât de devotați și de captivați de aparatele de joc încât nu doar că joacă zilnic, dar atunci când o fac nici nu se pot dezlipi de aparate, ajungând să își neglijeze până și nevoile fiziologice.Citind experiențele unor foști angajați ai cazinourilor am descoperit că există jucători care apelează chiar la pamperși pentru adulți astfel încât să nu trebuiască să își întrerupă jocul și să se poată concentra în continuare 100% pe câștigul mult râvnit.

Dacă câștigi o sumă mai mare de bani, cazinoul va fi cu ochii pe tine

Cazinourile își monitorizează clienții constant, însă atunci când aceștia ating jackpoturi generoase sau câștigă sume incredibile de bani vor fi, în mod automat, supravegheați și mai în detaliu. Acest aspect se datorează principiului de bază al cazinourilor potrivit căruia hazardul jucătorilor este puțin probabil să atingă valori atât de mai în mod organic. În aceste situații, jucătorii sunt analizați pentru a nu fi măsluit cumva rezultatul jocului, dar mai ales pentru a le fi stimulat în continuare apetitul de joc, astfel încât o bună parte din câștig să se întoarcă tot la cazinou.Spre deosebire de cazinourile fizice, operatorii online sunt mai permisivi cu jucătorii lor, oferindu-le aceleași șanse de a acumula câștiguri impresionante, monitorizându-i mai puțin. Iar când spunem operatori online nu ne referim doar la cazinouri, ci și la case de pariuri care îi desfășoară activitatea și în mediul virtual, precum Fortuna pariuri.

 

„Casa” câștigă mai mulți bani decât ți-ai imagina  

Un lucru era deja cert – cazinoul nu iese niciodată în pierdere. Însă ce înseamnă de fapt acest „nu iese în pierdere”, dacă ar fi să îl traducem în cifre?Tot de la angajații din acest domeniu aflăm și sumele spectaculoase cu care se aleg cazinourile la finalul unei zile. Sume cuprinse între 500 și câteva mii de dolari pot fi atinse cu ușurință de aproape toți operatorii de profil. Un alt aspect intrigant referitor la sumele colosale încasate de „casă” la finalul unei zile este faptul că acestea nu sunt specifice doar cazinourilor mari din Las Vegas, după cum probabil te-ai fi așteptat, ci sunt realizabile chiar și de cazinourile stradale dintr-un oraș oarecare.

Dealerul de la Blackjack nu își cunoaște mâna 

În momentul în care dealerul verifică dacă s-a format blackjack, acesta nu își poate verifica propriu-zis cărțile, ci îi va fi semnalizat dacă are sau nu mâna norocoasă. În cazul în care cărțile sale nu formează blackjack, acesta nu va vedea ce valoare au cărțile pe care le deține, fiindu-i afișate doar fețe albe ale acestora.Analizând acest lucru din perspectiva jucătorului, nu putem decât să ne bucurăm deoarece reprezintă mare avantaj pentru tine. Astfel, atunci când vei face presupuneri privind mâna dealerului, vei avea tot atâtea șanse să ghicești pe cât are și acesta.

Dealerii de noapte sunt mai rapizi pentru a închide mesele

Ai avut vreodată impresia că ziua experiența te de joc durează mai mult în timp ce seara pare să treacă numaidecât? Ei bine, nu e doar o impresie. Este o practică comună în rândul cazinourilor să folosească dealeri mai rapizi pe durata nopții pentru a grăbi puțin ritmul de pariere și pentru a închide mesele mai repede.Potrivit comentariilor de pe Reddit, există dealeri de blackjack vor face până la 50 de mâini pe oră, determinându-te să faci mai multe pariuri într-o perioadă mai scurtă de timp și punând presiune asupra ta pentru a lua decizii spontane, care nu sunt mereu în favoarea ta.

 

Coloana muzicală a jocurilor determină timpul petrecut la aparate

Angajarea a cât mai multe simțuri în experiența de joc nu este o noutate, iar despre cazinouri se știe clar că fac tot ce le stă în putință pentru a crea clienților săi un mediu de joc relaxant și captivant, care să îi cucerească și să îi determine să petreacă ore în șir jucându-se.Iar dacă te-ai întrebat vreodată de ce fundalul sonor dintr-un cazinou, deși înglobează o multitudine de sunete distincte, nu sună deranjant, află că acest lucru se datorează faptului că toate sunetele sunt scrise în Do major, ceea ce le facilitează suprapunerea, fără să sune obositor sau neplăcut.Acum că ți-am adus la cunoștință câteva aspecte interesante despre cazinouri sperăm ca atunci când vei (mai) accesa astfel de servicii să o faci într-o manieră mai conștientă și să folosești aceste informații în interesul tău.De asemenea, poți accesa și tu site-urile precizate mai sus sau chiar și alte forumuri de profil dacă vrei să afli mai multe detalii din culisele cazinourilor și să primești răspunsul pentru curiozitățile tale direct de la oameni din domeniu.