Secrete pentru slăbit din toate colţurile lumii

Cum sa slabesti sanatos? Daca intrebarea asta te macina in ultima vreme afla ca nu esti singurul/a. Multi dintre cei care au acumulat kilograme in plus pentru ca nu s-au abtinut de la mancare, ajung la un moment dat intr-un punct in care isi pun intrebarea si cauta un raspuns cat mai bun la intrebarea cum sa slabesti.

06 ian. 2015, 21:08
Secrete pentru slăbit din toate colţurile lumii

Dupa ce observa ca hainele preferate nu-i mai incap atunci isi spun ca este de ajuns si incep sa fie interesati de ce ar putea face pentru a scapa de surplusul de greutate. Intrebarea pe care si-o pun este ce dieta ar trebui sa adopte pentru a ajunge la greutatea visata.

Iata o colectie de diete din diferite tari ale lumii, ca raspund la intrebarea cum sa slabesti. O poti adopta pe cea care crezi ca ti se potriveste, potrivit sfaturilor nutritionistilor de la Reader’s Digest’s.

Cum sa slabesti ca in Marea Britanie

Daca intri intr-un McDonald’s din Londra vei fi uimit de faptul ca fata/baiatul din spatele tejghelei nu te va intreba daca vrei un meniu mare. S-a renunntat la aceasta varianta dupa ce au observat ca nu reprezinta decat 0,1% din vanzari. Britanicii prefera portiile mai mici, poate si din cauza faptului Anglia a avut mult de suferit in cel de-al doilea razboi mondial cand s-au obisnuit sa rationalizeze mult mancarea.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro