Secretele cele mai ascunse ale femeilor, în funcţie de culoarea machiajului ochilor

Chiar daca variaza machiajul, exista anumite linii si culori pe care o femeie le prefera in detrimentul altora. Aceste preferinte in machiajul ochilor ii dezvaluie cateva secrete despre felul ei de a fi.

18 oct. 2014, 06:39
Secretele cele mai ascunse ale femeilor, în funcţie de culoarea machiajului ochilor

Machiaj ochi de pisica. Femeile care isi fac codite cu creionul dermatograf sau cu tusul de culoare neagra, codite mai alungite sau mai putin alungite (in functie de momentul zilei si de ocazie), sunt deopotriva expresive si increzatoare in propria frumusete. Un astfel de machiaj nu trece usor cu vedere, motiv pentru care femeile care poarta adesea „ochi de pisica” adora sa fie privite si sorbite din priviri. Pe de alta parte, femeile care prefera machiajul ochi de pisica si-si lasa restul machiajului la nivelul fetei sa fie mai „cuminte”, mai natural, pun mare pret pe detalii. Aceste femei considera ca fericirea in viata sta in lucruri mici, nu neaparat in imaginea de ansamblu.

Machiaj smokey eyes

Femeile care prefera machiajul ochilor fumuriu au o latura mai misterioasa, mai ascunsa decat celalalte. Chiar daca nu opteaza pentru smokey eyes intens, in nuante foarte inchise, chiar daca nu folosesc fardurile de pleoape din abundenda, femeile care prefera machiajul smokey eyes vor sa transmita un mesaj: „sunt un pic libertina, sunt mandra de sexualitatea mea si nu mi-e teama sa-mi transform senzualitatea intr-o arma in relatiile cu barbatii”.

Machiaj al ochilor in culori pastel

Culorile pastelate sunt preferate de femeile foarte sensibile, care nu se dau in vant sa iasa in evidenta intr-un mod foarte grosolan. Acestea sunt femeile usor inocente, foarte feminine, dar si lipsite de griji. Sunt vesnic in cautarea romantismului si adora sa se joace la fel cu o fac si cu culorile din machiaj, atata timp cat acestea sunt pastelate.

Continuarea pe Lyla.ro