SECRETELE erotice ale fiecărei zodii. Cum stârneşti pasiunea în partenerul tău

HOROSCOP: Berbecii vor trofee, Leii vor TOT, Fecioarele au lumea lor, Săgetătorii sunt atenţi la parfumuri, iar Scorpioonii au o problemă cu gelozia. 

11 iul. 2015, 09:57
SECRETELE erotice ale fiecărei zodii. Cum stârneşti pasiunea în partenerul tău

BERBEC

Nativilor Berbec le place sa fie asemeni unui trofeu pe bratul tau. Le place sa fie scosi in oras, sa straluceasca pe afara, iar apoi sa faca dragoste cu tine.

Ei se asteapta sa ii recunosti imediat in multime. Urasc sa te vada ca te uiti la alte persoane si nu ii pui pe ei in centrul atentiei.

TAUR

Persoanele Taur sunt mari iubitoare. Ele iubesc o masa buna acasa si apoi sa fie iubite din cap pana in picioare de tine. Asigurati-va ca totul este ca din film scos si vei fi rasplatit pentru efort. Barbatul Taur, in particular, in va face mereu pe plac partenerei.

Taurii sensibili nu se place sa adoarma intr-un pat care nu este al lor. Daca doriti sa seduceti un Taur, aveti mai multe sanse daca faceti asta in terenul sau.

GEMENI

Pe cei din aceasta zodie nu ii intereseaza atat de mult cu ce este imbracat partenerul ci le place ideea de flirt si conversatie.

Daca reusesti sa faci sex cu o persoana din zodia Gemeni, vei fi competitie directa cu incercarea de a o mentine fidela. O cheie este pastrarea Gemenilor in suspans facandu-i sa se intrebe ce se va intampla in continuare. Un Geaman curios va fi mereu fericit!

RAC

Daca sunteti atras de un nativ Rac pregatiti-va sa participati la multe curse ale egoului vostru. Ei sunt cei mai vechi patratori ai semnelor. Acestia tanjesc dupa contactul fizic, dupa afectiune si mai mult decat de obicei dupa asigurarea emotionala.

Trebuie intotdeauna sa ii aratati atat lui cat si ei ca „lucrati la relatie”. In acest fel ii dati de inteles ca va respectati promisiunile, ca veti face ce va spune si ca veti face ceva pentru ca relatia sa progreseze. Racii trebuie sa aiba incredere in tine altfel nu este libertate erotica.

LEU

Daca iesiti la intalnire cu o femeie Leu si o duceti la un magazin al unui designer renumit apoi o lasati sa isi aleaga ceva ce iti isi doreste, va fi a voastra.

Daca iesiti cu un barbat Leu asigurati-va ca il complimentati constant si sincer in ceea ce priveste puterea lui de a face bani. Asigurati-va ca stie ca il percepeti ca pe un geniu. Leii iubesc oamenii ca ii fac sa se simta bine. Niciodata sa nu critici un Leu indiferent daca este barbat sau femeie pentru ca nu vei mai avea parte de sex.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt nebune dupa controlarea horoscopului. Inventeaza, de obicei, o lume si traiesc in ea. Aceasta nu este o lume fantastica ci una foarte practica despre a ajunge la un obiectiv pe termen lung intr-un anume fel.

Nimic nu ii transforma pe nativii Fecioara mai mult decat ideea angajamentului. Pentru a se porni, Fecioarele trebuie sa se simta mai intai in siguranta.

BALANŢĂ

Oamenii nascuti sunt semnul Balantei sunt plini de umor conceput deseori pentru a mentine intimitatea departe. Iti va lua mult timp pana vei primi un raspuns serios de la ei.

Totodata, le place sa faca prioma miscare si isi pierd interesul pentru acea persoana la care nu ajung desi se chinuie putin. Nu urmaresc momentele erotice.

SCORPION

Scorpionii sunt motivati de gelozie. Spre exemplu, o femeie Scorpion va dori un barbat daca va crede ca alte femei il vor si ele. Nu conteaza daca este urat sau criminal, daca este dorit pe alte femei atunci si ea il vrea. Pe acelasi principiu merge si barbatul Scorpion.

Prin urmare, daca doriti sa pareti atractivi in fata unui Scorpion trebuie sa ii faci gelosi.

SĂGETĂTOR

Aceste creaturi senzuale iubesc mancarea si bautura, parfumurile si orice este parfumat. Nu le place gelozia sau controlul si vor sa te faca sa le urmaresti.

Fiind un semn care simbolizeaza calatoria, este de la sine inteles planificarea unei excursii de orice fel il va multumi. Seducerea pe un tren sau intr-un hotel este o idee minunata. Totodata, ei prospera intr-un climat exotic asemanator unui desert fierbinte sau pe un munte inalt.

CAPRICORN

Capricornii prospera daca sunt sprijiniti neconditionat si sunt iubiti. Trebuie doar sa fii acolo la locul potrivit și la momentul potrivit.

Daca te oferi sa ii repari diverse lucruri de care are nevoie, i-ai castigat complet inima. Nativul Capricorn va gasi sexy sa ii decorezi casa sau gradina.

VĂRSĂTOR

Ceea ce ii place Varsatorului este sa stea de vorba mult cu cineva pe care il iubeste. Sunt o excelenta companie si buni terapeuti. Le place sa discute despre ei si despre obiectivele pe care le au pe termen lung.

Daca esti parte a discutiei si te imbraci foarte bine, Varsatorul se va starni.

PEŞTI

Pestilor le place sa imparta tot ce au, inclusiv banii. Ei gasesc sexy sa faca lucrurile comune.

Totodata, Pestii sunt semnul nesigurantei emotionale. Trebuie sa faci orice pentru a-i face sa se simta numarul unu. Cum? Prin cadouri scumpe, petrecerea a mult mai mult timp de calitate cu ei, plimbari lungi, tinut de maini, sarutat cat mai des posibil etc.