Secretele faimoasei podoabe capilare a lui Donald Trump GALERIE FOTO

Donald Trump vrea să fie preşedintele SUA, dar înainte ca miliardarul din Manhattan să se lanseze în politică era recunoscut mai degrabă pentru două lucruri: turnurile sale şi coafura sa ciudată. Amy Lash, hair-stylist cu o activitate de 30 de ani în mediile de televiziune şi cinematografie a dezvăluit câteva secrete despre podoaba capilară a candidatului republican. 

14 mai 2016, 10:54

Amy Lash a lucrat două sezoane în cadrul show-ului de televiziune „The Apprentice” („Ucenicul”), în cadrul căruia Donald Trump era prezentator. „Eram coafeză, dar nu am avut dreptul să mă ating de părul lui”,a  explicat Amy care, cel mult, era lăsată să îi ţină oglinda în care se privea omul de afaceri american. Ea este de părere că Trump foloseşte peroxid pentru a da nuanţa dorită părului său.

Nu numai Amy a încercat să afle care este misteriul ciudatei coafuri a lui Trump, ci toată America, iar acest subiect a revenit în forţă cu ocazia candidaturii omului de afaceri la preşedinţia, din acest an. Aşa că, americanii rămân încă în dilemă: Părul lui este natural sau poartă perucă?

Cotidianul New York Post se numără printre publicaţiile care au încercat să dea un răspuns la această întrebare foarte dificilă, aparent.

Trump i-a ajutat. S-a gândit la un moment dat să se tundă chiar în faţa curioşilor. La un miting din Alabama, din luna august, el spunea: Dacă începe să plouă, îmi scot şapca şi vă demonstrez că este părul meu natural!” …

La un alt miting, în Carolina de Sud, o persoană curioasă a fost invitată să urce pe podium şi să verifice dacă este părul lui natural … trăgându-l de podoaba capilară…

Arma secretă

Hair-stylis-ul Louis Licari şi-a exprimat părerea că Trump şi-ar fi făcut transplant de păr. Licari, care a vopsit părul fostei soţii a miliardarului, Ivanna Trump, timp de 20 de ani, afirmă că l-a văzut pe Trump intrând de nenumărate ori în cabinetul doctorului Norman Orentreich, la începutul anilor ’80. Orentreich este specialistul care a realizat, în 1952, primul transplant capilar din lume.

Altă variantă pentru coafura sofisticată a lui Trump ar fi că el foloseşte un lac de păr special. Potrivit unei publicaţii americane, „arma secretă” a lui Trump ar fi produsul „CHI Helmet Head”, de la Farouk Systems, fapt care ar explica alura de „cască” sau de „val” a părului miliardarului.

Adevărul ar ieşi la iveală şi ar putea fi „consolidat” imediat după ce Trump ar câştiga fotoliul de la Casa Albă, în urma cursei prezidenţiale.  El a promis că, dacă va ajunge preşedintele Statelor Unite câştigând alegerile din 8 noiembrie, va abandona coafura sa mitică pentru o altfel de tunsoare, cu părul dat pe spate, pentru că i se pare a fi „mai confortabilă”…