Secretele numerologiei ascunse în casa ta. Află ce semnifică numarul casei

Stiai ca si numarul casei poate dezvalui anumite lucruri despre fericirea si prosperitatea familiei care locuieste in ea. Asadar, daca cifra casei are si o litera in numar, il aduni si pe acesta. Foloseste numarul care corespunde cifrei, adica: a=1, b=2, c=3 etc si adauga-le la celelalte (daca locuieste la 4c numarul final este: 4+3=7).

20 feb. 2022, 10:20
Secretele numerologiei ascunse în casa ta. Află ce semnifică numarul casei
Secretele numerologiei ascunse în casa ta

Secretele numerologiei ascunse în casa ta. Iata ce semnifica fiecare numar in parte.

Secretele numerologiei ascunse în casa ta. Află ce semnifică numarul casei

Numarul 1

Semnifica unitate si noi inceputuri. O asemenea casa este perfecta pentru cuplurile tinere. Are multa energie buna pentru a incepe ceva nou, ca de exemplu o afacere sau o relatie. Cei care locuiesc aici sunt persoane creative, pline de originalitate. Mai inseamna si ca sunt independenti si au calitati de lideri, Insa ar trebui sa fie atenti sa nu devina prea incapatanati, dominantori si egoisti.

Numerologie 2022: Cei guvernaţi de 4 își vor îndeplini visele, cei sub semnul lui 9 își vor întâlni iubirea vieții

Numarul 2

Se refera la natura duala si este buna pentru cupluri sau parteneri. Are echilibru si armonie ca Yin si Yang. Nu conteaza daca cei care o locuiesc sunt parteneri de afaceri sau intr-o relatie, insa sunt agreabili, intelegatori si invata unul de la celalalt. Singurul lucru la care trebuie sa fie atenti este sa nu-si piarda increderea si sa nu renunte la propriile opinii de dragul pacii in casa. Insa daca casa este locuita de o singura persoana, in curand va atrage si un partener.

Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: „Luăm această vibraţie 6, o amplificăm cu multă energie şi emoție şi eliminăm toate cifrele masculine”

Numarul 3

Trei simbolizeaza exprimarea, pasiunea, entuziasmul si optimismul. Este casa perfecta pentru distractie si petrecerea timpului cu prietenii. Este plina intotdeauna de energie pozitiva. E perfecta pentru cineva care doreste sa devina mai interesant si deschis catre ceilalti. Atentie insa nu nu fie prea multa distractie si prea putina munca. Problema cu o asemenea casa este ca se cheltuie rapid banii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.