Secretele oamenilor de succes: Obiceiurile care i-au ajutat să ajungă în top

Cu siguranţă urmăreşti oamenii care au ajuns în top şi te întrebi ce au făcut oare că să ajungă acolo. Vrei să faci şi tu că ei? Iată care sunt obiceiurile unor oameni de succes din lumea afacerilor.

12 iul. 2013, 20:40
Secretele oamenilor de succes: Obiceiurile care i-au ajutat să ajungă în top

1. Rupert Murdoch, preşedinte şi CEO News Corp

Celebrul Rupert Murdoch a scris în aprilie pe Twitter că este fan al meditaţiei transcedentale, o tehnică populară de meditaţie dezvoltat în anii 1960. Printre practicanţii celebri ai medicaţiei transcedentale se numără David Lynch şi Oprah.

 2. Padmasree Warrior, CTO Cisco Systems

Şeful pe tehnologie şi strategie de la Cisco System a declarat că face meditaţie în fiecare seară, iar în fiecare sâmbătă face “detoxifiere digitală”. “Este că şi cum îmi fac un reboot pentru creier şi suflet. Sunt apoi mult mai calmă când răspund la e-mail-uri”, a declarat Warrior.

 3. Tony Schwartz, fondator şi CEO The Energy Project

Tony Schwartz declara că face meditaţii de 20 de ani. “Am început pentru a-mi linişti mintea ocupată”,  a scris el în cartea să “Ce contează cu adevărat: În căutarea intelepiunii în America”. Însă meditaţiile l-au ajutat să scape de migrene, să devină mai răbdător şi să-şi îmbunătăţească performanţele la job, pentru că avea o gândire mai largă.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.