Secretele siluetei actriţei Blake Lively, dezvăluite de antrenorul personal

Blake Lively a început filmările pentru "The Shallows" la numai 8 luni după ce a rămas însărcinată, iar în majoritatea scenelor din film a purtat doar costumul de baie - Iată cum a reuşit Blake să revină la trupul sculptat atât de rapid!

20 sept. 2016, 09:52
Secretele siluetei actriţei Blake Lively, dezvăluite de antrenorul personal

Blake Lively susţine că, pentru a scăpa de kilogramele în plus, a eliminat complet din dieta sa glutenul şi soia. Actriţa a decloarat că, odată ce renunţi la soia, renunţi, de fapt, la toate alimentele procesate. Mai mult decât atât, ea spune că multe dintre alimentele organice conţin soia. De asemenea, soţia lui Ryan Reynolds a recunoscut că sportul a avut un aport important. Don Saladino, antrenorul personal al lui Blake Lively, susţine că planul urmat de aceasta pentru a slăbi după prima sarcină este cât se poate de simplu:

1. Nu număra caloriile – Saladno a declarat, pentru cei de la Cosmopolitan, că restricţionarea numărului de calorii nu ajută cu mare lucru. Mai degrabă, organismul trebuie să fie învăţat să ardă caloriile asimilate mai eficient, lucru pe care nu îl poţi face prin înfometare.

Citeşte mai mult pe feminis.ro