SECRETUL a fost dezvăluit. De unde îşi cumpără Bianca Drăguşanu ţinutele spectaculoase

Secretul bine păzit al Biancăi Drăguşanu, în materie de haine şi ţinute scumpe, a fost descoperit. Frumoasa roşcată se îmbracă de la o consignaţie de lux, acolo cumpără haine de firmă la reducere. Ba chiar dă la schimb ţinute şi accesorii din propria garderobă pentru a cumpăra alte produse, cu discount consistent.

27 mart. 2016, 06:03
SECRETUL a fost dezvăluit. De unde îşi cumpără Bianca Drăguşanu ţinutele spectaculoase

Bianca Drăguşanu poartă numai ţinute de firmă, dar acestea nu costă chiar atât cât spun criticii de modă. Roşcata fentează piaţa şi îşi cumpără produsele cu reducere de la o consignaţie de lux, potrivit wowbiz.ro.

O prietenă a Biancăi spune că fotomodelul obişnuieşte să dea la schimb hainele şi accesoriile purtate de ea pentru alte produse pe care le cumpără cu reducere şi de 1.000 de euro.

Un mic bilanţ al garderobei roşcatei scoate la iveală cifre impresionante. Are 25 de genţi exclusiviste care au costat între 3.000 si 4.500 de euro bucata. La capitolul pantofi, Bianca are în jur de 50 de modele semnate de case celebre de modă. Preţurile variază între 400 şi 1.000 de euro bucata. Piesa de rezistenţă este însă un inel cu diamant negru, în valore de 6.800 de euro.

Totalul garderobei depăşeşte 100.000 de euro.

VEZI şi IMAGINEA cu Bianca Drăguşanu care a detonat BOMBA. „Se vede burtica!” FOTO