Secretul ANDREEI TONCIU pentru un TEN PERFECT: Îţi face o piele mult mai catifelată şi te face mult mai tânără

Andreea Tonciu apelează la tratamente cu măşti din foiţă der aur pentru a avea un ten impecabil.

10 nov. 2013, 12:05
Secretul ANDREEI TONCIU pentru un TEN PERFECT: Îţi face o piele mult mai catifelată şi te face mult mai tânără

Vedetele apelează la cele mai extravagante tratamente pentru a se menţine tinere şi frumoase. Andreea Tonciu a găsit ultima fiţă care să-i facă un ten impecabil: masca din foiţă de aur, potrivit România TV.

Citeşte şi Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea se căsătoresc: „Ar trebui să facem şi pasul ăsta” VIDEO

Foiţa de aur are 24 de karate, iar tratamentul adus din Japonia este la modă printre vedete. Deşi o şedinţă costă 100 de euro, Andreea Tonciu nu se uită la bani când vine vorba să se răsfeţe.

Îţi face o piele mult mai catifelată şi te face mult mai tânără. Pentru frumuseţe sunt dispsă să dau oricât, pentru că mâine poimâine împlinesc 30 de ani şi vreau să arăt ca la 18. Merit si eu să mă relaxez dupa atâta muncă„, a declarat vedeta.

Andreea are grijă şi de corpul ei, şi dacă nu are timp să meargă la sală, face mişcare acasă. Ea a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care face curăţenie în casă.

Citeşte şi Fotbaliştii şi iubirile lor. Vezi cele mai controversate cupluri din showbiz VIDEO

Am vrut să mă vadă toţi prietenii mei de pe Facebook şi nemachiată, într-o ţinută lejeră de zi şi am zis să văd ce comentarii mai primesc. Dau drumul la muzică la maxim şi fac curăţenie pentru că e mai simplu pentru mine, mai ascult muzică, mai dansez puţin, mai fac puţină mişcare, îmi place„, a explicat ea.

Mai mult, în timp ce dansează, Andreea se uită şi la meciurile iubitului ei, Nicolae Mitea, pe care îl susţine fie de acasă, fie de pe stadion.